Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit rejt a táskátok, lányok?

Mit rejt a táskátok, lányok?

Figyelt kérdés
Én is lány vagyok, és kíváncsi vagyok kinek van még akkora kupé a táskájában, mint nekem :)
2009. szept. 5. 08:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

pénztárca, teló, zsepi, fél liter, víz, dezodor, parfüm, kulcs, szemceruza, szempillaspirál, alapozó, fültisztító:D, tampon, sebtapasz..

asszem nagyjából ennyi:D

2009. szept. 5. 12:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

mármint a kistáskában?:)

hát én olyan dolgokat viszek,amiknek hasznát vehetem :P :

zsepi,pénztárca,parfüm,izzadásgátló spray,telefon,mp3,tükör,smink,fésű,napszemcsi

2009. szept. 5. 13:23
 13/17 anonim ***** válasza:
telo, pénztárca, bérlet, cigi, szemecerka, szájfény, zsepi, kulcs.
2009. szept. 5. 16:12
 14/17 anonim ***** válasza:
2009. szept. 5. 17:18
 15/17 anonim ***** válasza:

suliba:alapozó,korrektor,púder,szemfesték, szemhéjtus, szempillaspirál, betétek, tamponok, tolltartó, alkoholos filcek, tűk, horgolótű, dezodor/parfüm, füzetek, könyvek :D, kulcs, kis jegyzetfüzet, hozzá toll, cigi, gyujtó, szemüveg, pénztárca, bérlet

nem suliba:sminkcuccok, amiket leírtam, kulcs, pénztárca, bérlet, parfüm/dezodor, tampon, kisfüzet tollal, kulcs...

16/L

2009. szept. 5. 18:13
 16/17 anonim ***** válasza:

jó kérdés :D

két pénztárca (egyikben bérlet és személyes iratok, másikban pénz, bankkártya és kajajegy) fogamzásgátló, telefon, telefontöltő, fülhallgató, tictac, rágó, kulcs, hullámcsatok, szemcerka, szemöldökceruza, szájfény, szempillaspirál, 2labello, hajgumi (bár már rövid hajam van, de ki tudja kinek kell majd, újságok, fésű, izzadásgátló, műanyag kanál és villa :D, mini manikűrkészlet, kis térkép (mindig leszólítanak a turisták és így egyszerűbb magyarázni :D, bugyi, toll, tampon, zokni, napszemüveg, karkötők, nyakláncok, víz, néha kaja meg ha dolgozni megyek a munkaruhám is belegyömöszkélem. általában csak ennyi, néha több minden is :D

20/L

ja és az én párom is előszeretettel pakol hozzám.

2009. szept. 6. 09:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Ebben a pillanatban: pénztáca, telefon, bérlet, iratok, zsepi, fülhallgató, izzadásgátló spray, körömlakk (2 üvegcse :P), rágó, naptej, arclemosó, kulcstartó, toll, ragacs papír, körömreszelő, szemöldökcsipesz, váltófelső..:D
2009. szept. 6. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!