Mit rejt a táskátok, lányok?
pénztárca, teló, zsepi, fél liter, víz, dezodor, parfüm, kulcs, szemceruza, szempillaspirál, alapozó, fültisztító:D, tampon, sebtapasz..
asszem nagyjából ennyi:D
mármint a kistáskában?:)
hát én olyan dolgokat viszek,amiknek hasznát vehetem :P :
zsepi,pénztárca,parfüm,izzadásgátló spray,telefon,mp3,tükör,smink,fésű,napszemcsi
suliba:alapozó,korrektor,púder,szemfesték, szemhéjtus, szempillaspirál, betétek, tamponok, tolltartó, alkoholos filcek, tűk, horgolótű, dezodor/parfüm, füzetek, könyvek :D, kulcs, kis jegyzetfüzet, hozzá toll, cigi, gyujtó, szemüveg, pénztárca, bérlet
nem suliba:sminkcuccok, amiket leírtam, kulcs, pénztárca, bérlet, parfüm/dezodor, tampon, kisfüzet tollal, kulcs...
16/L
jó kérdés :D
két pénztárca (egyikben bérlet és személyes iratok, másikban pénz, bankkártya és kajajegy) fogamzásgátló, telefon, telefontöltő, fülhallgató, tictac, rágó, kulcs, hullámcsatok, szemcerka, szemöldökceruza, szájfény, szempillaspirál, 2labello, hajgumi (bár már rövid hajam van, de ki tudja kinek kell majd, újságok, fésű, izzadásgátló, műanyag kanál és villa :D, mini manikűrkészlet, kis térkép (mindig leszólítanak a turisták és így egyszerűbb magyarázni :D, bugyi, toll, tampon, zokni, napszemüveg, karkötők, nyakláncok, víz, néha kaja meg ha dolgozni megyek a munkaruhám is belegyömöszkélem. általában csak ennyi, néha több minden is :D
20/L
ja és az én párom is előszeretettel pakol hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!