Mit rejt a táskátok, lányok?
Pénztárca, füzet, toll, tampon, parfüm, esernyő, könyv, mini tükör, zsepi, fél liter víz, néha kaja, egy kis smink, plusz párom is imád hozzám pakolászni. :)
20/L
Pénztárca, notesz, toll, papírzsepi, sminkcuccok, izzadásgátló, parfüm, hasmenés elleni gyógyszer, algopyrin, hajgumi, tampon, betét, intim törlőkendő, névjegykártya, pendrive, rágó, kulcsok, forgalmi, belépőkártyák a munkahelyemre, 3 az 1-en kávépor, nyáron fényvédő krém, télen jégoldó.
Meg persze szemét, és aprópénz az alján. :)
Na, most megnéztem. Hát őskáosz, amit találtam!
Szóval: pénztárca, egy csomag pzs, vész esetére egy betét, tollak tömkelege, szatyor, kulcscsomó, rágó, csekkek, kocsikulcs, napszemüveg, fájdalomcsillapító, zsebtükör, fél liter víz, reggelente 2 kifli + fél liter kakaó, öngyújtók, és némi útközben keletkező szemét (ha nem találok kukát az utcán).
És mindez egy 28x18x7 cm-es táskában. :D
Telefon,pénz,toll,papír,parfüm,kulcs,spray egy-két smink de nagyon minimális, tehát egy szemceruza meg szempillaspirál,szájfény,labello.
Néha kaja, nyáron víz, tankönyv is szokott nálam lenni, füzet.Váltó felső(ez inkább nyáron),pulcsi, bugyi, tampon,betét, egyéb kacat. Papírok, levelek,iratok.
Persze ami kell az legalul van...
telefon, kulcs, pénztárca (benne iratok, pénz), gyógyszer, zsepi, fél liter víz, esernyő, iPod, sminkcuccok, tampon, toll, egy kis jegyzetfüzet, Labello
és a barátom cuccai, mert hozzám pakol :)
Na akkor én is megnézem:
-pénztárca
-mobiltelefon (2)
-3 csomag papírzsepi
-2 csomag rágógumi
-golyóstoll
-rúzs
-nedves törlőkendő
-intim betét
-fésű
-szemöldökceruza
-szájfény
-szemfesték
-szempillaspirál
-2 labello
-szemceruza
-átlátszó ragasztó
és egy halom szemét :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!