Lehet vékony testalkattal férfiasan vonzónak lenni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 13:37
11/13 anonim válasza:
Hiddjétek már el, hogy nem az számít ki milyen. (bizonyos határokon belül) Ha valakibe szerelmes leszel, lepukkant állapotban is szeretni fogod. Vékonyan, vaskosan, otthonka melegítőbe, csokornyakkendőbe. Lényegtelen.
12/13 anonim válasza:
@SynysterGates: nem mindegy én hol élek? Nem én tettem fel a kérdést. Ha pedig csak kötekedni szeretnél akkor javaslom tényleg látogass le egy edzőterembe és rúgd tökön a legnagyobb darab srácot. Sok sikert.
13/13 anonim válasza:
Nekem bejönnek az ilyen típusú srácok, legalábbis voltak vékony barátaim, a mostani is az. Mondjuk az nem biztos, hogy úgy tud férfiasan vonzó lenni, mint egy kigyúrt tesztoszteronhegy:) De van benne valami művészies, legalábbis a kedvesem stílusa abszolút illik a testalkatához, föld színeket visel, kötött pulcsikat és kardigánokat, ami kicsit bő rá (nincs is annál rosszabb, amikor valami feszül egy vékony srác testén...). Bár ehhez talán kell egyfajta kisugárzás is.
A lényeg, hogy szerintem így sincs elveszve semmi. Vannak lányok, akik a csupa izom pasikra buknak, míg mások a simán izmosakra, van, aki a mackósakra, meg aki a vékonyakra. Van, aki ez vonz, van, akit meg az:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!