Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet vékony testalkattal...

Lehet vékony testalkattal férfiasan vonzónak lenni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 13:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hiddjétek már el, hogy nem az számít ki milyen. (bizonyos határokon belül) Ha valakibe szerelmes leszel, lepukkant állapotban is szeretni fogod. Vékonyan, vaskosan, otthonka melegítőbe, csokornyakkendőbe. Lényegtelen.
2013. febr. 7. 15:27
 12/13 anonim ***** válasza:
@SynysterGates: nem mindegy én hol élek? Nem én tettem fel a kérdést. Ha pedig csak kötekedni szeretnél akkor javaslom tényleg látogass le egy edzőterembe és rúgd tökön a legnagyobb darab srácot. Sok sikert.
2013. febr. 7. 16:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem bejönnek az ilyen típusú srácok, legalábbis voltak vékony barátaim, a mostani is az. Mondjuk az nem biztos, hogy úgy tud férfiasan vonzó lenni, mint egy kigyúrt tesztoszteronhegy:) De van benne valami művészies, legalábbis a kedvesem stílusa abszolút illik a testalkatához, föld színeket visel, kötött pulcsikat és kardigánokat, ami kicsit bő rá (nincs is annál rosszabb, amikor valami feszül egy vékony srác testén...). Bár ehhez talán kell egyfajta kisugárzás is.

A lényeg, hogy szerintem így sincs elveszve semmi. Vannak lányok, akik a csupa izom pasikra buknak, míg mások a simán izmosakra, van, aki a mackósakra, meg aki a vékonyakra. Van, aki ez vonz, van, akit meg az:)

2013. febr. 8. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!