Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet vékony testalkattal...

Lehet vékony testalkattal férfiasan vonzónak lenni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 13:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
37%
Lusták vagyunk gyúrni?
2013. febr. 7. 13:38
 2/13 anonim ***** válasza:
20%
Akkor a válaszom nem.
2013. febr. 7. 13:41
 3/13 anonim válasza:
0%

1.# nem mindenkinek van penze kondira es megfelelo etrendre

meg a sok kis nyikhaj 20 kilotol megszakadna

kerdezo :

ne oltozz ugy mint egy buz i

2013. febr. 7. 13:44
 4/13 anonim válasza:
59%
Nem az alakod számít. A kiállás, hogy mennyire vagy határozott, döntésképes és hogy esetleg mennyire jó a kisugárzásod (pl. szem, arc összhang). De összességében ez mitsem ér, ha tulajdonságaidban 99%-ban nem passzolsz a nőhöz. Olyat keress, aki hasonló tulajdonságú.
2013. febr. 7. 13:48
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
Az én időmben nemcsak konditeremben lehetett erősödni. Vagy manapság már csak ott lehet?
2013. febr. 7. 13:49
 6/13 A kérdező kommentje:
Ne úgy képzeljetek el, aki nem sportol semmit, és teljesen görnyedt testtartása van. Magas vagyok, és az átlagnál valamennyivel vékonyabb alkatú, mert teljesen lapos, és feszes a hasam.
2013. febr. 7. 13:52
 7/13 anonim válasza:
kb 190cm, 76kg - szerintem gebe vagyok, fenekem csontos,ha ulok erzem is :D ,labaim nadszal vekonyak, mellizomzat sehol... megis brutalisan gyonyoru feketehaju baratnom van akiert mindenki oda van, azt mondja nekem "de szexi a tested" ,megkoszonom neki,magamban meg gondolom viccesen "deszar izlesed van,de milyen szerencse" :D (ja es nem vagyok penzes erre nem utazhat mert nem hordozom ide oda sem :P ) :))
2013. febr. 7. 14:03
 8/13 anonim ***** válasza:
#6-nál a pont. Erősödni, edzeni egy játszótéren is lehet, vagy a földet művelve.
2013. febr. 7. 14:19
 9/13 anonim ***** válasza:
kilences falun élsz, vagy te is csak egy nagyokos vagy a tizedik emeletről?
2013. febr. 7. 14:35
 10/13 anonim ***** válasza:

Sok más dolog van ami fontosabb annál, meg egyébként is kinek mi mennyire számít fontosnak, és hogyan....

Ha megnézed a probléma nem is ott szokott lenni, hogy kinek milyen a testalkata, vagy hogy ki milyen magas, hanem amikor valakinek nulla az önbizalma, mert nincs saját magával megelégedve, olvastam itt már olyanokat akik írták hogy helyes lányok megnézték őket, de amikor valaki saját magával sincs megelégedve, akkor hogy a jó életbe tudna csajozni? Sehogy! Az megint más dolog, amikor valaki nem is akarja hogy vonzónak találja akárki is, de senki ne amiatt ne csajozzon mert hogy nem találja magát vonzónak!

Biztos sok lány van aki nem tartana engem vonzónak, mert hogy nem tetszene neki az arcom vagy a vékonyságom, de kit érdekel? Vannak mindenféle csinos nők közül is akik meg igen, és onnantól kezdve kit érdekel hogy nem az összes nő tart téged vonzónak, hiszen olyan ember nem létezik aki mindenkinek megtudna felelni, akár kívül, akár belül, ennyi nagy vonalakban.

23/F

2013. febr. 7. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!