A 26. hetre 6 kg plusz (vekony testalkattal). A te orvosod/vedonod ezt mar soknak tartana?
En nem tartom se soknak, se kevesnek. Szerintem pont jo.
Eszembe sem jutott, hogy ez sok lehet.
Viszont egy ismerosom, aki 1-2 hettel idosebb terhes, mint en es 7 kg-nal jar meselte, hogy a dokija sokallta, dietat emleget.
En ezen megdobbentem, mert tenyleg nem gondoltam, hogy ennyi sok lehet (marpedig ha az ove nem jo, akkor az enyem sem).
A ti orvosotok/vedonotok is soknak tartana?
Szia!
Nekem a védőnőm sokallta a 26. hétre feljött 7kg-ot!még oda is írta h diéta!Persze nem tartottam be,mert nem éreztem jogosnak!Azóta bármikor kibújhat a kislányunk,és újabb 7 kg van rajtam ami ugye 14 kg!Ebből 3,5 kg a csajszi(kb),a magzatvíz,a méhlepény,a víz....
Szóval annyit akartam ezzel,h mindenki riogatott biztos 25-30 kg-ot fogok hízni mert az uccsó 10 hétben jön fel a java!A 30.héttől nem bírtam enni mert annyira nyomta a gyomrom!Még most sem nagyon fér belém,de az a baj,h a párom mindig meglep vmilyen sütivel esténként!
De jól esik!Igazából a pocimon kívül a fenekemen és a combomon látszik csak!Majd arra oda kell figyelni!
De szerintem amíg egészségügy problémát nem okoz a súlytöbblet,vagy az anyukát nem zavarja annyira,addig sztem nekünk kéne eldönteni!De mindegy,én nem nagyon foglalkoztam vele!
üdv
Mi most léptünk a 27. hétbe és én is 6 kg-ot híztam vékony testalkattal. Nem látszik rajtam, hogy bárhová híztam volna és az én védőnőm nem mondott semmit erre.
Szerintem ez rendben van, nem vagyunk hízásra hajlamosak ezért nem féltenek bennünket a túl sok kilótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!