Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti mennyit költetek szépségápo...

Ti mennyit költetek szépségápolásra 3 havonta?

Figyelt kérdés

Én körülbelül 20.000Ft-ot. Ez nagyon soknak számít, spórolnom kéne? (Beleszámítottam a fodrászt, a kozmetikust és a boltban vett szépségápolási termékeket, mint pl. hajfestéket, sampont, tusfürdőt)

Ruhával együtt szerintem kijönnék olyan 40.000Ft-ra.

2013. febr. 6. 16:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én havonta nagyjából 30 ezret, szóval így 3 hónapra ez 90 ezer átlagosan. Ebbe beletartozik a heti egy fodrász, masszázs, alakformáló/bőrfeszesítő kezelés heti egyszer, heti egy szoli, kozmetikusnál 3 hetente gyanta (láb, karok, fazon, hónalj). És a boltban vásárolt dolgok: tusfürdők, sampon, balzsam, hajpakolások, testápolók (mióta bejött itthonra a TBS szinte csak ezt veszek), sminkcuccok, körömlakkok. Imádom a lakkokat és a sminkeket, szóval nem tudom megállni, hogy ne veszek mindig újdonságokat. Sokszor netről is rendelek. A ruha az más kategória, arra is sokat költök, azt nem sorolom ide. 16 éves korom óta diákmunkázok, most 20 vagyok, suli mellett dolgozok, ebből finanszírozom. Mivel a szüleimnél élek még, így másra nincs gondom, a pénzemet csak arra kell költenem, amire szeretném.
2013. febr. 6. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!