Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám meggyőzni őket?...

Hogyan tudnám meggyőzni őket? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

19 éves leszek lassan,olyan 14-15 éves korom óta vágyok egy ajakpiercingre. semmi extra,csak egy kis pöttyre az ajkak alatt,nem akarok sem patkót,sem karikát.

Ezzel nem lenne semmi gond,csak éppen édesanyám és édesapám eléggé visszamaradott gondolkodásúak,inkább konzervatív eszméket követnek (vagyis inkább ál-konzervatívak,mert elég sok esetben ellentvallanak önmaguknak,de ez lényegtelen.)

Az évek alatt többször megemlítettem nekik,mindig az volt a válasz,hogy ez gusztustalan,undorító,stb. Sok barátomnak,ismerősömnek van,és többször tettek már megjegyzést arra,h gusztustalan a piercingjük.

Viszont másfél hónapja kidobott a nagy szerelmem,és teljesen abbanvagyok,hogy megváltozom teljesen. Így újra elkapott a piercing utáni vágy. Újra felhoztam itthon a témát,hiába próbáltam észérvekkel alátámasztani,mégis mindig csak azt kapom,h meg ne próbáljam. Jó tanuló vagyok, egyetemre készülök, dolgoztam több hónapig suli mellett (így saját fizumból menne a dolog),nincsenek kihágásaim,sosem iszom másnaposra magam,ésmár elmúltam 18,de ezek az érvek sem elengendőek.

Mindig azzal jönnek,hogy gusztustalan,csúnya,egy nőnek ez nem illik, mi lesz ha szájrákot kapok tőle (??).Vagy csak egyszerűen nem.

Teljesen reménytelennek érzem őket,így sajnos úgy érzem,hogy vagy egy őrült pillanatomban megcsináltatom, vagy szenvedek a tudattal egy jó ideig,hogy nem lehet piercingem.

Esetleg tudna nekem valaki valami hasznos tanácsot adni? (lebeszélésre nincs szükségem,és értelmes válaszokat szeretnék kapni,köszönöm!)

2013. febr. 4. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:

19 éves vagy, nem kell a szüleidtől engedély hozzá. Ha arra vársz akkor sose lesz piercinged... az én anyám nem konzervatív mégsem engedte volna meg soha, így elmentem és megcsináltattam, nem tetszett neki de megszokta 1 hét alatt... ennyi.

Az már más dolog hogy tönkretette a fogam a piercing így kivettem már azóta, és igaza volt anyámnak hogy a lyuk ottmaradt, a fogam szar maradt... nagyon nem érte meg.

2013. febr. 4. 21:28
 2/3 anonim ***** válasza:
mi lenne, ha csak vennél egy karikát, és rábiggyesztenéd a ajkadra? Bármikor leveheted, és ha nem unod meg pár hónap alatt, akkor csináltathatsz maradandót is! Először talán próbáld ki, lehet, majd nem is tetszik annyira. és nagyon zavarni fog! Nekem is van, csak én a fülemen hordom, és ha egyszerűen cikinek érzem, akkor leveszem, ha menőnek akkor meg felcsipeszelem, és nincs se lyuk se fájdalom, se fertőzésveszély! :D szerintem több bizsuboltban is lehet kapni, vagy ilyen extrább ékszerboltban, de akár barkácsolhatsz is magadnak nemesacélból, csak barkácsboltban kell venni egy rövid darabot!
2013. febr. 5. 04:56
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :) sok barátomnak van piercingje,így látom,h mik a hátulütői,így úgy terveztem volna h majd ha már cserélgethetem,akkor szilikonszárasat teszek bele.

mások is ajánlották a fake pc-t viszont én nem akartam sosem karikát,csupán egy kis pöttyöt,abból meg még nem igazán láttam fake verziót :(

2013. febr. 5. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!