Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tetszik neked ez a...

Hogy tetszik neked ez a tetkó? kép lenn

Figyelt kérdés

[link]

egy 22 éves lányon, a jobb oldalán?:)

2009. szept. 3. 22:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%

nekem nagyon tetszik, szerintem gyönyörű szép:)

tudod mit, én is ilyet akarok!!!

Eddig tarkóra akrtam valami tündért, de most nagyon meg tetszett a csípő fölött, ahogy elnéztem. Szóval király

L18

2009. szept. 3. 22:26
 2/14 anonim ***** válasza:
62%
22 evesen szep de 52 evesen is az lesz?
2009. szept. 3. 22:34
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

Nekem nagyon tetszik, szépen is van megcsinálva. :)

18/L

2009. szept. 3. 22:35
 4/14 A kérdező kommentje:

2. válaszolónem ez lesz az 1. tetoválásom, hanem az 5. de nem vagyok "szétvarrva", mert mind olyan helyen van, ami nem feltűnő, szóval sok ismerősöm nem is tudja, hogy tetoválásaim vannak(és nem is igazán mutogatom, a csípőmön levőt csak a tetoválóművész és a barátom látta), és ez sem lesz feltűnő helyen.

1. válaszoló:hát azért légyszi ne pont ugyanezt:)

köszönöm az eddigi válaszokat, természetesen várom a többiekét is:)

2009. szept. 3. 22:40
 5/14 anonim ***** válasza:
68%
De jó...nagyon szép. Kivagyok akadva ez az egyik legjobb tetkó amit életemben láttam. Olyan gyönyörű. Bevallom kissé irigyellek.:))
2009. szept. 3. 22:49
 6/14 A kérdező kommentje:
off:megkérném a "mindenkit lefele pontozok" művészt, hogy fejezze be, mert negatív-pozitív kritika is érdekel, és hasznosnak találom(tehát nekem pozitív):)
2009. szept. 3. 22:52
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
Elég gáz. Infantilis.
2009. szept. 3. 22:53
 8/14 anonim ***** válasza:
78%
Szép szép de már valakin ilyen van tehát én nem tetetném ugyanezt mert az gáz...az meg hogy 50 fölött milyen lesz,nem mindegy?Nem hiszem hogy akkor már bárki is foglalkozna vele...
2009. szept. 3. 23:05
 9/14 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon szép...már én nekem is megvan a tetkóm amit majd szeretnék de először le kell győznöm a fájdalom miatti félelmet..De a tetkó tényleg szép...
2009. szept. 3. 23:30
 10/14 anonim ***** válasza:
79%

"De jó...nagyon szép. Kivagyok akadva ez az egyik legjobb tetkó amit életemben láttam. Olyan gyönyörű. Bevallom kissé irigyellek.:))"Ezt a csontig benyalást...........

Hagyjatok már fel ezzel az 50 évesen milyen lesz dumával

1 kit érdekel

2 pár évtized múlva ha nem tetszik,biztos lesz olyan technika amivel egyszerűen "lemosható"

A tetkó igényesen van megcsinálva szép,de a karakter átlagos nekem(láttam már néhány "pillangólányt" igaz ebben a pózban még nem)de biztos megvan az oka miért ez úgyhogy szerintem nincs mit szégyelned rajta,bátran tedd ki!

2009. szept. 4. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!