Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy fér össze a tetkó és az...

Hogy fér össze a tetkó és az orvosi?

Figyelt kérdés
A helyzet, hogy még 16 éves koromba csináltattam tetkót a csuklómra belül és most nagyon zavar a gondolat, hogy vajon mennyire befolyásolja az orvosi pályámat, ha tehetném leszedetném, ami meg is fog történni mihelyt lehetőségem lesz rá. Nem olyan nagy végül is, sőt, és fontos számomra, de ha ez befolyásolja akkor leszedem.
2011. aug. 2. 12:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem vágom!Akinek van tetkója az nem lehet orvos???o.O
2011. aug. 2. 12:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Annyi, hogy ha van tetkóm, mennyire baj, hogy orvos legyek.
2011. aug. 2. 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Semennyire!!!! nehogy már emiatt aggódj. Aki emiatt megszól az bunkó. Ugyanolyan értékes és okos ember lehetsz mint bárki, nem ez szabja meg.(emberek vagyunk,nekem pl most volt vakbél műtétem és tök jó lett volna ha nem egy karót nyelt fazonok dumálnak nekem..)Ha leszedetésen gondolkodsz akkor csakis magad miatt!!!

Sok sikert az orvosihoz!

2011. aug. 2. 13:06
 4/7 anonim ***** válasza:
van előítélet, nekem egyik ismerősömnek a nyakán látszik egy fekete lángnyelv. amúgy felsőfokú végzettségű, de pizzafutár, mert sehova sem vették fel, ahogy üzleti, vagy komolyabb ügyfélkapcsolati közeg van. nem mondták hogy a tetkó miatt, de....az ember nem hülye, amiatt. szerintem ez rossz dolog.
2011. aug. 2. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:

én a helyedbe nem szedetném le

őszintén szólva sokkal szimpatikusabbak nekem az olyan dokik akik kicsit "lazábbak" mármint kinézetre

ha a tudása megvan és jó szakember akkor egy tetkós srác/csaj is jó doki

persze lesznek olyanok akik majd elítélnek miatta de azokat le kell szärni:)))

2011. aug. 2. 13:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi második,azért nem épp a nyakamon van, és ha hordok karkötőt nem is látszik, meg abszolút nem nagy, csak na. Azért ott van. :)
2011. aug. 2. 13:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a hittantanárom van tele tetkókkal, tehát nem hiszem, hogy az orvosi pályádon rossz pont lenne:)
2011. aug. 2. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!