Fémallergiával tetethetek be orvosi fém piercinget?
Figyelt kérdés
Ma tűnt fel h allergiás lehetek. Holnaputánra vagyok bejelentkezve a piercerhez. Már megvan a pc2011. szept. 21. 20:16
1/7 anonim válasza:
én nem tenném a helyedben,mert ha tényleg allergiás vagy az adott fémre,nagyon durván ki fog ütközni.Inkább mondd le és fizess neki egy kisebb összeget amiért kicsit előre betábláztad őt az időpontfoglalással!
2/7 anonim válasza:
Nekem volt kettő is (nyelv, meg ajak alatti) - pedig fémallergiás vagyok a javából (se gyűrű, se fülbevaló, se nyaklánc) :)
3/7 anonim válasza:
Az orvosi fém anti allergén, azaz nem okoz semmiféle allergiás reakciót.
4/7 anonim válasza:
Nekem is fémallergiám van, de semmi bajom a piercingtől :) Az orvosi fém nem allergén!
5/7 A kérdező kommentje:
húúú köszi szépen a válaszokat.. az nem gáz h lázasan megyek szuratni?
2011. szept. 22. 08:09
6/7 anonim válasza:
Nem hiába orvosi fém a neve, ezt biztonsággal használhatják az orvosok művi beavatkozások során.
Hogyhogy be kellett jelentkezned piercingre? Lázasan, lehet, hogy rosszabbul reagál a szervezeted a szúrásra. Ez végülis a testednek egy elég nagy sokk, még ha nekünk egy kis szúrás is az egész..
7/7 A kérdező kommentje:
Na, benne van:DDDTitániumot kaptam, mert arra nem lehetek allergiás:D
2011. szept. 23. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!