Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért ilyen szép minden kamasz?

Miért ilyen szép minden kamasz?

Figyelt kérdés
Én ezt nem is értem a korosztályom 14-2x mindenki nagyon szép lett vékony jó lett az alakjuk van életük buliznak vannak barátik pasijuk/barátnőjük szép ruhájuk okosak meg minden.. én meg ekkore szar csúnya dagadt csoró buta lúzer vagyok.. Tipikus szerencsétlenség! Hiába vagyok kedves,próbálok beszélgetni lekoptat mindenki..Elhívom magammal az embereket de senki se szeret...és már azt se tudom mi van.. FÁj nagyon nem bírom :'( És ami még kiakaszt mindenki egész hétvégén a párjánál alszik nekem ilyet miért nem lehet? 17/L
2013. febr. 1. 22:06
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Nézd, gondolkodjunk: a fogyókúra nem pénz kérdése, otthon ingyen is tudsz tornázni, hajad végéből magadnak is tudsz vágni,ha nem segít senki , hogy rendezettebb legyen...Miért butázod magad??Mi érdekel?? Olvass a témában.... Mi lenne, ha 7végenként diákmunkát vállalnál? Sokan vannak így, hogy a szüleiknek nem telik, valahogy meg kell oldani...Abból a pénzből valamit csak tudnál venni amire szükséged van....És a legfontosabb, ne foglalkozz olyanokkal akik nem állnak veled szóba!!!Aki így fent hordja az orrát vissza is kapja az élettől! Egyszer lehet te fogsz nagyon jól élni, ő meg nem...De mindig legyél különb nála!!! Próbálj meg pozitívan állni a kérdéshez, tudom, hogy nehéz, de csak így sikerülhet változtatnod..Értékeld magad, mindenkinek vannak értékei!!!!Ha belesüllyedsz akkor beleragadsz!!!
2013. febr. 1. 23:53
 12/14 anonim ***** válasza:
65%
Először is megjegyezném,azért,ne essünk túlzásokba,és ebben a 30ezres városban nem sok szép tinit látok,inkább divatmajmokat rajtuk több kiló smink,felnőttesen öltöznek,és azért vékony a többségük mert még fejletlenek,növésben vannak,nincs alakjuk,se mellük,se fenekük,hidd el 20 éves korukra a legtöbb abszolút nem így fog kinézni.Amúgy nem értem mit értesz a dagadt alatt,az hogy nem 40 kilós csontkollekció vagy? mert ha azt akkor elég nagy önismereti gondjaid vannak,ne irigyeld a kislányokat.Pasijuk is azért van 13-15 éveseknek,mert menő ne hidd azt hogy valóban szerelmesek hiszen azt sem tudják mi az,az meg nagy szégyen a szülő részéről ha 13-16 évesek a pasijukkal alhatnak,meg buliznak 13-15 évesen.Szerintem határozd el,hogy szép leszel,és nem leszel lúzer,öltözz csinosan ha nincs sok pénzed is lehet,emeld ki a szemed,legyen rajtad minimális,ízléses smink,mondogasd magadnak,hogy szeretni való vagy,szép vagy,hidd el ezek sokat segítenek.
2013. febr. 2. 06:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Először is: a szépség relatív. Ez egy íratlan szabály és az emberek legtöbbje tisztában van vele, hogy ami az egyiknek szépnek számít, azt a másik kapásból lerondázza. Mondok neked valamit. Van egy könyv, az a címe, hogy A Titok. Rhonda Byrne írta. Olvasd el, vagy nézd meg a könyvből készült filmet. Először hihetetlennek fog tűnni, amit hallani fogsz vagy olvasni, de ha belejössz, menni fog. Sima egyszerű logika: jót csak a jó vonz, negatívat csak negatív.

Ha arra gondolsz, hogy milyen csúnya/kövér/szegény akármi vagy, a hiányra gondolsz, azzal csak nagyobb hiányt szítasz. Ha viszont arra gondolsz, hogy lehet, hogy nem éppen mi állunk a legjobban anyagilag, DE MÁSNAK MÉG EZ SEM ADATOTT MEG, akkor elkezded értékelni a helyzeted és hálás leszel. A hála a kulcsa mindennek. Légy hálás azért, hogy egészséges vagy, hogy vannak szüleid, hogy van hol laknod, van mit enned, van hol álomra hajtanod a fejed. Ha ez megvolt és elkezded átértékelni a dolgaidat, az életedet, utána jöhet a többi. Tornázz otthon, ha jó idő lesz, járj el futni, ezekért nem kell fizetni. Olvass, művelődj, nézz filmeket, mindenhez hozzá lehet jutni a könyvtárban vagy az interneten. De ne görcsölj.

2013. febr. 2. 11:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Mutass már egy képet privátban, kérlek. Aki itt küldött és magára azt állította, hogy csúnya még egyik sem volt az :)

De valakinek így is szép vagy. Előbb utóbb mindenkinek lesz párja :) De azért tégy a dologért.

2013. febr. 2. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!