Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért ilyen szép minden kamasz?

Miért ilyen szép minden kamasz?

Figyelt kérdés
Én ezt nem is értem a korosztályom 14-2x mindenki nagyon szép lett vékony jó lett az alakjuk van életük buliznak vannak barátik pasijuk/barátnőjük szép ruhájuk okosak meg minden.. én meg ekkore szar csúnya dagadt csoró buta lúzer vagyok.. Tipikus szerencsétlenség! Hiába vagyok kedves,próbálok beszélgetni lekoptat mindenki..Elhívom magammal az embereket de senki se szeret...és már azt se tudom mi van.. FÁj nagyon nem bírom :'( És ami még kiakaszt mindenki egész hétvégén a párjánál alszik nekem ilyet miért nem lehet? 17/L
2013. febr. 1. 22:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
NE SAJNÁLTASD MAGAD!:) Van ennél sokkal rosszabb dolog is az életben. Én utoljára talán 10 évesen csináltam ezt, te meg már 17 vagy. Nőj fel!:)
2013. febr. 1. 22:11
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha zavar, hogy ők vékonyak, te meg nem akkor tegyél ellene! Csak elhatározás kell. Mellesleg szerintem keress fel egy pszichológust, sokat segítene az önbizalmad helyreállításában!
2013. febr. 1. 22:14
 3/14 A kérdező kommentje:
Nincs baj az önbizalmammal..látom magamon hogy nézek ki egy fiú se néz meg meg senkinek se kellek.. Nincs jó tulajdonságom meg semmi.. Nem tudom egyáltalán van-e értelme az életemnek még a családom se normális..senkitől nem kapok szeretetet..én küzdök a kapcsolatokért,de semmi sikerem semmiben:(
2013. febr. 1. 22:17
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagy megelegedve a kulsoddel, tessek valtoztatni. De lehet, hogy csak rosszul nezel a tukorbe. Ha te csunyanak tartod magad, az a kisugarzasodbol erzik, azt sugarzod kifele, hogy csunya, szerencsetlen vagy. Igy nem is figyel rad senki, nem is akar teged senki. Eloszor magaddal kell megbekelned. Vannak dolgok, amiken nem tudsz valtoztatni. Mondjuk le tudsz fogyni, megvaltoztathatod a frizuradat, sminkelheted magad, lehetsz igenyesebb a ruhazatodra, de ha mondjuk gorbe az orrod, es kenytelen vagy 28pluszos szemuveget hordani, akkor el kell fogadnod magad. Nezz bele a tukorbe es lasd meg a szepet magadban. Mond el magadnak a tukorbe, hogy szep vagy, mosolyogj, eroszakold magadra a jokedvet, az optimizmust, razd fel magad, addig csinald, amig el nem hiszed, hogy szep vagy. Ettol magabiztosabb leszel, a kisugarzasod is megvaltozik. Ne csak a konyvet bamuld szunetekben, vagy nyalcsorgatva a tobbieket, hogy nekik milyen jo, hanem probalj meg bekapcsolodni a beszelgetesekbe. Nem tudsz beleszolni, mert a bulikrol beszelgetnek, amiken te nem vagy ott? Menj el a bulikba, vagy kezdj el te feldobni egy erdekes temat.

Ne sajnaltasd magad, az onsajnalat csak melyebbre taszit, szoktak mondani: segits magadon, s az Isten is megsegit, en inkabb helyettesitenem az Istent az Elettel, mivel nem vagyok hivo, de tenyleg igaz. Ne vard, hogy a szoke herceg bekopogtat az ajtodon, ha egyszer nem is teszel ki neki utjelzo tablakat. Tegyel erte, hogy rad talaljon.

2013. febr. 1. 22:19
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
ha mással nem, a hozzálállásoddal ,vagy a tudásoddal arathatnál. Lenne egy jó melód, a többiekre meg legyintenék.
2013. febr. 1. 22:21
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, utolso vagyok: Hasonlo szurke kiseger voltam kozepsuliban, de valtoztattam. Nem volt 20 pasim az eletben (osszesen 4 volt, es 3 ezek kozul nagyon rovidtavu volt, a 4.-kel 8 eve vagyunk egyutt), de megis volt, pedig irto rondanak tartottam magam, aztan rajottem, hogy csak rosszul nezek a tukorbe, es meglattam a szepet magamban.
2013. febr. 1. 22:22
 7/14 A kérdező kommentje:
Ilyen fodrász,smink ,ruhákra alig van lehetőség. Szegényenk vagyunk mostanság kaja sincs,se gáz,nem tudunk min főzni,noveberig meleg víz se volt.. és hiába kérem a szüleim,h 17 éves vagyok és nem lehetek ilyen szakadt cuccokban...ők nem adnak pénzt. Eddig azért nem mentem el dolgozni,mert a tanulásra akartam koncentrálni. Mostmár attól is elment a kedvem hiába tanulok szar jegyeim vannak..bezzeg aki nem tanul még az is jobb osztályzatokat kap.. Azt se tudom,h kell viselkedni társaságban..A szüleim nem szeretnek..min dig basztttak,h kövér vagyok ..volt olyan eset,h anyámmal mentünk vásárolni találkoztunk valakivel és azt mondta neki,h azért nézek ki hülyén ,mert most beteg vagyok... hogy mondhat ilyet?:(
2013. febr. 1. 22:30
 8/14 anonim ***** válasza:

[link]

Ha nála jobban nézel ki, akkor egy szabad se lehet.

2013. febr. 1. 22:48
 9/14 anonim ***** válasza:
*szavad
2013. febr. 1. 22:48
 10/14 anonim ***** válasza:
www.azendietam.hu
2013. febr. 1. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!