Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok várjátok már a szalagav...

Csajok várjátok már a szalagavatót? (:

Figyelt kérdés
én ma mentem lefoglalni a ruhámat,és huu nagyon várom már h megint rajtam legyen:D mert nekünk 2 hónap múlva lesz :)
2009. szept. 2. 22:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
én nem, elképesztő hogy közel 100 ezer ft elmegy arra,hogy táncikáljunk egy halom rokonnak. számlákat se tudjuk fizetni,de ezt kötelezővé teszi a suli,hát nagyonjó (félreértés elkerülése végett-énis dolgozom). szóval számomra lehangoló hogy válság idején, érettségi évében, ilyeneket tesznek kötelezővé!!! bocsi de tudod ha valakinek sz*r az anyagi helyzete, nagyon,akkor nem tud örülni a fölösleges pénzkidobásnak=( 18/l
2009. szept. 2. 22:44
 2/11 A kérdező kommentje:
hát igen meg tudlak érteni.. egész nyáron dolgoztam,csak azért h mindent magamnak tudjak állni.. felesleges pénz kidobás, de legalább lesz egy emléked ami tényleg szép volt.. legalább is én így állok hozzá..
2009. szept. 2. 22:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok: persze, igaz hogy jó dolog szép ruhában, kontyolt hajjal, stbstb meg minden, táncolni is nagyon szeretek csak tudod nekem fentebb írtak miatt rossz érzést is vált ki.

de egyébként gondolom mindenki nagyon várja,mert összességében szép kis rendezvény=)

2009. szept. 2. 23:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon nem..nem von az ilyesmi, és egyet értek az első válaszolóval.én is vagyok vele.
2009. szept. 2. 23:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát én anno (5 éve) nem vártam. Valahogy nem vonz ez a táncikás dolog. Nálunk nem volt kötelező táncolni, szóval én kihagytam.
2009. szept. 3. 00:05
 6/11 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok csaj, de amikor volt akkor a lányok eléggé várták az osztályban. Engem különösebben nem érdekelt, de ez főleg a lányokról szól :)

Amúgy elsőnek: nem, nem kötelező. Semmiféle rendezvény nem _kötelező_, nem visz el a rendőr ha nem mész. Kicsit enyhébbre véve a figurát: szalagtűzésre elmész a szokásus ünneplői ruhádban (bár van ahol erre is külön ruhát szabatnak), és utána végignézed a többieket/hazamész.

2009. szept. 3. 08:44
 7/11 anonim ***** válasza:
hát én utáltam (tavalyelőtt volt). táncolni meg szerepelni nem volt muszáj úgyh én nem csináltam semmir, dofrászhoz ilyesmi nem mentem, úgyhogy egy fillérembe sem került. felmentem a színpadra, átvettem a szalagot aztán hazamentem, mert ha olyan helyen vagyok ahol nincs kedvem lenni mindig begörcsöl a hasam
2009. szept. 3. 13:12
 8/11 anonim ***** válasza:
bocsi, fodrászhoz
2009. szept. 3. 13:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Én sem várom,még nincsen ruhám,de nekünk csak januárban lesz.

Háááát nem tudom,majd túlélem valahogy :-S

Kérdezte az ofő,ki nem akar keringőzni? Senki nem rakta fel a kezét..Az az igazság,hogy nagy ez a felhajtás a szalagavató körül.

Sok pénzbe fog kerülni,de azért szép ruhát szeretnék :-)

Jajj,de inkább szalagavató mint érettségi :-S

2009. szept. 3. 16:07
 10/11 anonim ***** válasza:
nekünk februárban lesz. én inkább parázom tőle, mint várom... nem tudom, egyáltalán lesz-e táncpárom, hogy milyen lesz a ruhánk, mit táncolunk.... még viszonylag messze van, de én szívesen kihagynám. ha szép lennék és népszerű, akkor biztos várnám, de így nem:)
2009. szept. 3. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!