Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire jön be ez az alak a...

Mennyire jön be ez az alak a fiúknak? (KÉP)

Figyelt kérdés

Átlagos, jó, telt, vékony, ratyi... Mit tudom én 10-es skálán kb. mennyire jön be :)

És szerintetek 170 centihez hány kiló vagyok? Sokat edzettem és érdekelnek a független szemlélők véleménye

[link]

Köszönöm!

18/L

2013. jan. 31. 00:16
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim válasza:
Ez a fürdőruha akkor áll igazán jól, amikor nincs rajtad. :)
2013. jan. 31. 01:59
 52/61 anonim ***** válasza:
grat a fogyáshoz. már nem kell többet. csak tartsd meg ezt a sújt. Sportolj sokat! ;)
2013. jan. 31. 03:29
 53/61 anonim ***** válasza:

Hallod, ha szőkésbarna hajad van e melle a test mellé, menten elveszlek :)

Just kiddin', nem lehet ilyen könnyen levenni a lábamról! Nem a fenét...:)

Hobbiszinten agysebész XD Ha saját, akkor remek humorod van, ha nem, az se baj :)

2013. jan. 31. 05:48
 54/61 anonim ***** válasza:

Szobádon kívül máshol nem tudsz fényképződni? :D Megnéznélek színesben is. Egyébként bejövős, bár hozzám kicsit fiatal vagy. Ha egy ilyen kinézetű barátnőm lenne, nem érdekelne hány kiló!

30/F

2013. jan. 31. 06:52
 55/61 anonim ***** válasza:
8%
Az a testtartás csak annyit mond magáról, hogy téged nem egszer húztak már meg, szóval te pontosan tudod a kérdésedre a választ. Kivéve, ha egy irigy pina vagy és ez a barátnőd képe, akkor viszont tölts fel magadról képet és mi majd röhögünk.
2013. jan. 31. 07:05
 56/61 anonim ***** válasza:
nagyon jó alakod van. a teltet minek írtad oda? ez egy szép, feszes, vékony női alak.
2013. jan. 31. 09:45
 57/61 anonim ***** válasza:

Nem éppen feszes, derék és hastájékon látszik, hogy van még felesleg, de még egy kis munkával az is hamar lejön (feltéve, hogy a kérdező így szeretné).

Gratulálok a fogyáshoz, jó alakod lett. Nem pontozok, nem saccolok, lány vagyok.

2013. jan. 31. 10:13
 58/61 anonim ***** válasza:
Jó tested van, ne figyelj a rossz kommentekre. Az sportot meg folytasd, ne hagyd abba, légy fit és egészséges :)
2013. jan. 31. 12:03
 59/61 A kérdező kommentje:
Nem tudom testtartásból hogyan lehet levonni messzemenő következtetéseket eddig két párkapcsolatom volt az egyik egy szerencsétlen egy hónapos próbálkozás a másik meg már tart 7 hónapja és még csak egyszer szexeltem. Szóval ez lekváros. Az agysebész saját le is védetem a hajam pedig szőkésbarna és nem festem. :)
2013. jan. 31. 12:10
 60/61 anonim ***** válasza:
Tölthetsz még fel képet :D
2013. jan. 31. 12:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!