Mennyire jön be ez az alak a fiúknak? (KÉP)
Figyelt kérdés
Átlagos, jó, telt, vékony, ratyi... Mit tudom én 10-es skálán kb. mennyire jön be :)
És szerintetek 170 centihez hány kiló vagyok? Sokat edzettem és érdekelnek a független szemlélők véleménye
Köszönöm!
18/L
2013. jan. 31. 00:16
41/61 anonim válasza:
na és hán ykiló vagy elárulod majd nekünk? :)
42/61 A kérdező kommentje:
60-63 között szoktam lenni. :) De meglepő mert mindenki kevesebbnek hisz... 70-ről fogytam le.
2013. jan. 31. 01:05
43/61 anonim válasza:
Jó a tested szerintem, habár én lány vagyok. (Nekem inkább nem írnád le privátba hol vetted a fürdőruhát?*.* :D)
44/61 Thyl válasza:
Egyszerűen szép a tested!
Valami iszonyat bejön, nagyon nőies és kecses.Szerintem az arcod is nagyon szép lehet.Egyszerűen odáig vagyok!Nem szoktam ilyeneket írni, de most ez tényleg megihletett.
45/61 A kérdező kommentje:
Jaj milyen modortalan vagyok a pozitív kommentekre nem is reagáltam. Nagyon köszönöm!
2013. jan. 31. 01:16
46/61 anonim válasza:
Nekem nagyon, kevesekre mondom, hogy 10/10-es, de te közéjük tartozol :)
47/61 A kérdező kommentje:
Én nem jelentettem a válaszod, fogadom a negatív kritikát is.
2013. jan. 31. 01:21
48/61 anonim válasza:
ha azt írjuk hogy nem jön be akkor: hogy lehetünk ilyen tuskók?
ha meg azt írjuk hogy megdugnánk akkor: hogy lehetünk ilyen tuskók?
most melyik legyen? :D
49/61 A kérdező kommentje:
Szerintem a kettő között van egy olyan határ ami mentes a tapintatlanságtól, hogy "tetszik" . :D
2013. jan. 31. 01:24
50/61 anonim válasza:
Mint a lopott biciklit... Bár ez a fürdőruha gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!