Mennyire jön be ez az alak a fiúknak? (KÉP)
Átlagos, jó, telt, vékony, ratyi... Mit tudom én 10-es skálán kb. mennyire jön be :)
És szerintetek 170 centihez hány kiló vagyok? Sokat edzettem és érdekelnek a független szemlélők véleménye
Köszönöm!
18/L
Tőlem alaposabb elemzést kapsz:
picit zsíros tested van,de az egész arnáyosan,ami jó,mert rosz,ha nincs mit fogni a csajon,Szép,széles csípőd van,jó kapaszkodó és jó esztétikailag is.A melleid nem s nagyok,nem is kicsik,az is pont jó.Hasonlít a tested a legutolsó barátnőmért,de nem lehetsz az,mert neki vannak tetkói,amik ezen is látszanának.
a híres 10esen nem tudlak téged elhelyezni,mert a fejed nem látszik,ami a lényeg.De tételezzük fel,hogy hasonlít az is a volt barátnőmére,akkor egy 8as.10es nálam a világon csak 1 nő lehetne,mindenki más maximum 9es.és te a max alatt vagy,mert lehetne izmosabb is a tested.
De összességében kellenél.
nekem ez max 6-7 a 10-ből
nincs rajtad semmi extra, nem látszik, hogy edzettél volna és nekem is gyanús ez a kép
Nem volt bennem semmi olyan szándék hogy a testem korrigáljam nem értem akkor mi értelme lenne a kérdésnek... A hátteret azért feketítettem ki hogy ne látszódjon a szobám... De ezen talán hihetőbbnek tűnik az alakom ha valami más az csak azért lehet mert kb 1 perc alatt csináltam a kijelölést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!