Szerintetek is visszataszító, vagy sem?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek egy olyan lányról, aki teljesen csupasz. (a karján, a lábán, odalent, a hasán, a hátán, a hónajján egyszóval seholsem szőrös...nincs bajsza) csak szempillái, szemöldöke és hosszú haja van? Csakmert ez én lennék, és barátnőim lefujjognak hogy olyan vagyok mint egy csupasz gyik. Szerintetek is? Egyszer egy felnött nő mondta, hogy csak féltékenyek rám, mert van időm, és kibírom az epilálást...2013. jan. 27. 23:36
11/17 A kérdező kommentje:
Am tényleg nem igaz. Főleg gyantánál, sőt annál épp hogy gyengébb, de az epilátornál sem vettem észre, pedig egy idej már használom. :$
2013. jan. 28. 09:45
12/17 anonim válasza:
Szerintem az a szép, a barátnőid valszeg csak lusták szőrteleníteni, aztán ezért cikiznek téged.
És NEM erősödik meg a szőr. Epilátortól, gyantától, szőrtelenítő krémtől pont hogy gyengül. Borotvától még esetleg megerősödhet, de ez minimális, és már az első pár borotválás után eléri a végleges állapotot(nem erősödik tovább), szóval nem számít ha évekig csinálja az ember.
13/17 anonim válasza:
Én viszont úgy gondolom, h a csupaszság nem nőiesebb mint a természetesség. A levélíró gondolatmenetéből egyértelműen látszik, h amiatt csupasz mindenhol, mert az divat, és mit szólnak mások ha ő nem lenne olyan. Pedig a csupaszság csak 1 rövid ideig volt nagy divat, mostmár csak majmolás, és a pasik is egyre jobban előtérbe helyezik a természetes lányokat. Az persze nem azt jelenti h 1 lány sehol se borotválja magát, hanem azt, h nem igyekszik kínosan a teljes csupaszságra. Én is azért részesítem előnyben a természetességet, mert nem egy megfelelni vágyó óvodástestű lánnyal akarok lenni, hanem egy természetesen szép nővel. Bnőidnek igaza van...csupasz gyík vagy, ferde, divatmajmoló értékrenddel, vagyis így tök egyforma vagy a többi csupasz lánnyal, így sok pasi számára csak 1 vagy a sok közül, semmi érdekes. Az a felnőtt pedig aki ezt mondta neked, csak korban lehet felnőtt, gondolkodásban nem, mert elég butaságot mondott (szerintem csak egy huszonéves vki lehetett, végülis az is felnőtt). 23/F
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Egyébként nem divatból csinálom, hanem azért, hogy jobban érezzem magam. Azért, hogy pl. röpizés közben nyugodtan felemeljem a kezem, vagy hogy standon úgy tudjak napozni, hogy nem lóg ki minden szörzetem. Ez nekem egyfajta magabiztosságot is ad vagy hogyan fogalmazzak.
2013. jan. 28. 13:27
15/17 anonim válasza:
hát nekem 21 évesen sem lenne pofám szőrös p.nával meg lábbal a barátom elé állni pedig nem vagyok egy divatmajom típus. ezt igényességnek hívják.
16/17 A kérdező kommentje:
Ezzel egyetértek. ;)
2013. jan. 28. 19:49
17/17 anonim válasza:
Most miért? Én is mindig szőrtelenítek nyaktól lefelé mindenhol, jó a hátamon nem, mert ott csak a kis mikrométernyi pihécskék vannak, azokat meg még a Jóisten is csak mikroszkóppal látja, de amúgy mindenhol, egész egyszerűen azért, mert így érzem jól magam. :D De ha azt mondaná a barátom, hogy ugyan hagyjak már meg OTT egy pici kis pamacsot, az beleférne... szóval nem vagyok csupaszságfüggő, csak így tetszik, így szeretjük, ennyi _:D de azért nyáron mondjuk csúnya látványt nyújtanának az utcán sortok alól kivillanó dús fekete lábszőrrel, vagy felemelt kar alól kiugató hónaljebbel flangáló leányok. meg hát a szőrös hasú nők sem éppen a legvonzóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!