Miért nem tudja manapság az emberek nagyrésze, hogy az intim szőrzetnek védelmi szerepe van?
folyamatosan azzal jönnek hogy le kell borotválni, mert hú dzsungel, meg hogy néz ki, meg tisztább.. de az nem jut el az agyukig, hogy valójában azért nől, hogy védje a nemi szerveket? 20 éve még az volt a normális és szexi, ha volt. most meg....
igen, kell megfelelő fehérneműt hordani, van víz és szappan, lehet és kell is minden nap mosakodni, és meg lehet mosni a szőrt is, ami utána további védelmet nyújt a következő fürdésig.
emellett sokaknak több gondot okoz a szőrtelenítés utáni irritáció/pattanásosodás, mint maga a szőrzet, ha úgy maradna.
miért nem lehet ezt felfogni? miért kell ezt az idióta divatot követni?
szerintem nem dramatizálom túl, senki sem szereti ha az ízlését, a szokásait lefújolják, mikor semmi joguk sincs hozzá.
és senki se mondta hogy meglévő fanszőrrel lehetetlen betegséget kapni, megint félreértelmezed. mindössze annyiról volt szó, hogy valamivel kisebb az esélye.
csak az dühít, hogy mi az hogy "undorító", amikor egészségesebb is és egyszerűbb is meghagyni, nem pedig küzdeni a bőrirritációkkal.
lehet azt mondani, hogy "én speciel nem kedvelem", de nem leundorítózni.
Túlpörgöd a témát.
Nem k* mindegy, ki mit gondol az intim szőrzetedről?? Elég ha neked és a párodnak tetszik.
Személy szerint szeretem, ha szőrös a punci, persze nem úgy, mint nagyanyáink idejében ala nature. :D Egy formásan fazonírozott punci inkább lázba hoz, mint amelyik tök csupi. A tök csupit se vetem meg, csak nekem kissé kislányos hatást kelt.
Személy szerint magam is csak fazonírozom magamnak.
30/F
Kedves 15. válaszadó!
Mégis milyen nadrágon és bugyin belüli fertőzésről beszélsz?
Ha pamut, akkor még csak be sem pállik- ha pedig NEM tanga, akkor még csak a tanga vékony pántja sem szállítja egyik nyílástól a másikig a baktériumokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!