PeppyE kérdése:
13 éves vagyok,162 cm,40 kg, van esélyem, hogy modell lehessek?
Figyelt kérdés
Az emberek szerint nagyon szép arcom van, és remélem, elég vékony vagyok ehhez, csak a magasságon...:-/ attól még fotómodell lehetnék?2013. jan. 26. 12:12
1/10 anonim válasza:
fotómodell is azt hiszem 170 körül van.
2/10 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok, addigra talán növök még...
2013. jan. 26. 12:17
3/10 anonim válasza:
persze. még ráérsz bőven, 3-4 év múlva térj rá vissza:)
4/10 anonim válasza:
Ha megtartod az alakod, még nősz egy kicsit (ami a korodból adódóan szinte biztosra vehető) és tényleg olyan szép vagy, akkor igen. :)
5/10 anonim válasza:
mi a f***ért kell modellkedni? 13évesen nincs jobb dolgod, ?
ez a legfontosabb-.-
6/10 anonim válasza:
40 kilo vagy? Azúgy nemvicces :O hízzál egy kicsit,mert ha még nősz akkor ez nagyon kevés lesz,ígyis az...
8/10 anonim válasza:
hacsak nem fogsz még vagy 10 centit nőni, akkor nem igazán van esélyed. sajnos a magasság nagyon sokat számít
9/10 anonim válasza:
Elég vékony vagy a modellkedéshez. A kifutó modellnek kell 170,de inkább 175 cm-nek lennie,a fotómodellnek mindegy. Legalábbis én így hallottam.
10/10 anonim válasza:
Most ne ezzel foglalkozz,menny tanulj és erre térj vissza 5 év múlva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!