Mi értelme van annak, hogy valaki feltesz magáról ide egy képet, és arra vár, hogy idegen emberek kritizálják, pontozzák? Mindjárt dobok fel magamról én is egyet, hogy megtudjam miért olyan jó buli ez!
Figyelt kérdés
Egy önbizalom-hiányos tininek jó, ha lepontozzák?2013. jan. 24. 15:18
11/16 anonim válasza:
Fogalmam nincs mi értelme, meg annak sem hogy sokan a rondáknak mondják milyen szépek, mások meg a szépeket szólják le szándékosan. Ennek így semmi értelme. Én ha ilyen kérdéseket látok akkor őszintén leírom a véleményem, nem szépítek, megmondom... ha mindenki ezt tenné akkor lehet még értelme is lenne. Mert a csúnya tudná min változtasson hogy jobban nézzen ki, meg ilyenek.
12/16 anonim válasza:
24 éves, felnőtt nő létedre nem a tinilányok/fiúk dolgaival kéne foglalkoznod/felhúznod magad.
13/16 A kérdező kommentje:
12-es! Nem az volt a kérés, hogy alkoss véleményt arról, hogy én mivel töltöm a szabadidőmet! Ha nem tudsz értelmes választ adni, nem kell a témához hozzászólni!
2013. jan. 25. 14:15
14/16 anonim válasza:
neked meg nem kell hülye kérdéseket feltenned :)
15/16 A kérdező kommentje:
Ha nem érdekel, miért vagy mégis itt? Keress másik témát!
2013. jan. 25. 14:27
16/16 anonim válasza:
ajjaj :D oké, nyertél :) de csak most az egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!