Mi értelme van annak, hogy valaki feltesz magáról ide egy képet, és arra vár, hogy idegen emberek kritizálják, pontozzák? Mindjárt dobok fel magamról én is egyet, hogy megtudjam miért olyan jó buli ez!
mert pozitív választ vár
és megsértődhet, ha nem azt kap
egy szilikoncici tulajdonosa minden hsz-emet töröltette, mert bebizonyítottam, hogy mű a melle :D
Biztosan kíváncsiak, és titkon azt várják, hogy dícsérjék őket. Aztán van, aki nem tudja kezelni a negatív kritikát, az vicces tud lenni.
Én azt nem értem, amikor valaki többször is megkérdezi. Egyszer nem elég? Nemrég volt egy csaj, kicsit túlsúlyos volt, és olyan kihívó stílusú, először is leoltották, hogy gáz, de azért megkérdezte még egyszer.
én mindig valami kedveset írok az embereknek ha csúnyák, hátha növelhetem az önbizalmát, ha meg valami retardáltat látok, akkor valami vicceset, hogy hátha észreveszi magát.
én soha nem raknék ki magamról képet, mert nagyon is jól tudom, hogy nincs olyan nő, akinek ne lennék jó, innentől kezdve számomra lényegtelen, hogy hogy nézek ki, ha vonzalmat tudok kiváltani
sok srácnak a viselkedésével van a gond, ezért nem tudnak maguknak csajt fogni, és néha a saját átlagos külsejükben keresik a hibát, gyakrabban a nőkben, hogy jaj csak a pénz kell nekik, hát azért ez nem egészen így van. főleg ilyen fiatal korban biztosan nem
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!