Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van csapkodni egy idegen s. ggét?!
Figyelt kérdés
A múlt héten estefelé jöttem haza a suliból, és jött egy csoport 12-14 éves h.ülyegyerek. Elmentek mellettem és az egyik a fenekemre csapott!De miért?Ezt vajon el tudja mondani valaki?! Ennek mi értelme?? 18L2009. nov. 18. 17:31
1/14 anonim válasza:
Én férfi vagyok és csapott nő a seggemre utcán...amúgy én se tudom ennek mi értelme...Ezt degeneráltak csinálják csak szerintem,infantilis szokás.
2/14 A kérdező kommentje:
Képzelheted, mennyire felháborított. Legszívesebben megdobtam volna valamivel...
2009. nov. 18. 17:35
3/14 anonim válasza:
Meg akart b*szni. tudod ilyen korban indulnak be a hormonok, te meg gondolom jól nézel ki, azt felizgattad a fantáziáját!
4/14 anonim válasza:
Első vagyok - nem volt egy kő a közelben ?:) Amúgy akkor jó feneked lehet,hiába hogy ez primitív megnyilvánulás,de tekintsd ezt bóknak vagy valami ilyen.Úgyse tudsz mit tenni már ezzel.Ha meglátod a gyereket egyedül az utcán max pofánverheted még.:) Akkor lesne egy nagyot
5/14 A kérdező kommentje:
Nem volt sajnos, meg utána persze már elfutottak...Gusztustalan hogy egyesek mit csinálnak.
2009. nov. 18. 17:42
6/14 Andrewka válasza:
Ha legközelebb találkozol vele kevrj le neki szó nélkül egyet, aztán majd megtanulja:)
Különben neg gondolom menő akart lenni a haverok előtt
7/14 anonim válasza:
Te idegen vagy?
Én is megcsapkodtam volna egy földönkívülinek a fenekét :P :D
8/14 anonim válasza:
Pontosan így van ahogy az előttem lévő írta. Az ufókkal furcsán viselkednek az emberek.
9/14 A kérdező kommentje:
Idegen=ismeretlen ember.Nem értem,miért kell kötözködni:)Ha nem tudsz normális választ írni, inkább ne írj semmit.
2009. nov. 18. 17:55
10/14 anonim válasza:
A gyerekek még nem tudják mit szabad, szerintem 12-14 évesnél idősebbek lehetnek, valóban nagyon tetszhetett neki a feneked, de tényleg dúrva, anyukája látta volna biztos kapott volna egy nagy pofot. Igen azon is el kéne gondolkodni a fiataloknak ha egy idegen ezt teszi mekkora félelmet kelthet ez egy nőben, tényleg az lett volna a tuti, hogy ahogy rácsapott úgy fordulsz felé és kap akkora pofont hogy egy óráig égjen az arca. Szerintem valami nagyon perverz fantáziája van annak a hülye pulyának amellett hogy nem tudja mit szabad, valószínűleg egyéb téren sem, az iskola analfabétája lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!