Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van mindenki oda a...

Miért van mindenki oda a Converse tornacsukákért?

Figyelt kérdés
Szerintem semmiben nem különbözik egy átlagosnál. Csak van rajta egy csillag amitől márkás lesz. Szóval nem értem, hogy minek vesznek 10-20 ezerekért tornacipőket amikor ugyanazt megtudják venni 1-2 ezerért is.
2009. aug. 31. 17:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szia. Valamilyen szinten igazad van, mert olyan 500 Ft az előállításuk, ugyanúgy mint a kínainak. De ha belegondolsz ezt a kérdést feltehetnéd akármilyen márka akármilyen termékével kapcsolatban. Mindennel így van. A márkát kell megfizetni, és nem a minőséget /tisztelet a kivételnek/.
2009. aug. 31. 18:32
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! Ez végül is igaz, de akkor már bármilyen dologgal így van. Leginkább a csomagolást fizeted meg és nem a tartalmát.

Várom a további válaszokat. :)

2009. aug. 31. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:
39%

mert sokkal jobb minőségű, és tudom, hogy ezért kőkemény lepontozás fog járni, DE:

én sokkal szívesebben veszek fel egy Converse márkájú tornacipőt, mint egy kínai tornacsukát. ez van, szerintem egyébként ezzel az emberek többsége így van. ki nem szereti, ha márkás ruha van rajta a kínai helyett?

amúgy nem vagyok egy pénzéhes kis plázacica, mielőtt még valaki meggyanúsítana.

2009. aug. 31. 20:53
 4/9 anonim ***** válasza:
40%
Pl a kínaiba belerohad a lábad,bebüdösödk egyszerűen.Converse-be nem.Most rendeltem épp egyet,mert a másikat szétgyűrtem úgy 3év(!!!) alatt.Kínaira kíváncsi lennék meddig bírja.Amúgy a Converse nem csak egy márka,hanem egy életstílus..:D(így volt ez régebben,mikor még nem volt mindnekinek az..ehh:/)
2009. aug. 31. 23:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg igazad van. persze némileg jobban van összerakva, talán kicsit jobb anyagból van, de az előállítása így sincs több, mint 3000Ft. de akkoris csak egy tornacipő vászonból meg gumiból. ennyi pénzért már rendes bőr cipőt is lehet kapni. és az igazi cipő, az bőrből van. életstílusnak sem látom, kicsit se. na az életstílus volt, mikor fiatalok elkezdték ezt a fajta tornacipőt hordnai mindenhova, sokszor rongyosan, minden konzervatív felháborodására. az igen. ez csak egy márka, ami jól meggazdagodik abból, hogy hirtelen minden fiatal ilyet akar hordani. innentől meg csak majmolás. dehát igazuk van, ebből kell pénzt csinálni.
2009. szept. 1. 07:46
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Jobban néz ki,több féle létezik belőle,jobban bírja és persze az a menő:)Amúgy Én nem hordok Converset, mert nem vagyok odáig a tornacipőkért már így 23 éves lányként:P
2009. szept. 1. 09:52
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Mert pl. az öcsémnek vettünk egy 1000ft-os tornacsukát a kínaiban egy 10 napos munkához,mondván,hogy ahhoz jó a kínai is...3 nap után elrepedt mind a kettőnek a talpa...egyébként meg a Converse tényleg jobban néz ki és valószínűleg jobban is bírja,mint a kínais...
2009. szept. 1. 20:19
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
sztem iszonyat szarul néznek ki.. a családomban sok mindenkinek van(uncsitesók) .. de nekem egyáltalán nem tetszik..olyan mint egy átlag tornacsuka.. csak az,hogy minőség..de sztem egy adidas cipő 100x jobban néz ki :)
2009. szept. 6. 10:05
 9/9 anonim ***** válasza:
72%
Adidasból is van olyan, ami nem olyan jól néz ki, de általában jól néznek ki:)Én most a Circamat becsülöm nagyra, mert nagyon strapabíró és kényelmes!
2009. szept. 6. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!