Mitől lett olyan nagy szám a Converse?
Nem nagy szám a Converse, csak a fiatalok körében "menő", mert majmolják egymást. Olcsó tucatmárka, de ők azt hiszik ebben menők. Én is úgy vagyok vele mint Te, hogy "eldobom az agyam" tőle, ha ilyen sz@rt látok.
Tornacipőt hordani utcára egyáltalán...inkább nem mondok semmit. A múltkor engem ugattak le, hogy a Converse ennyivel meg annyival jobb márka, mint az általam kedvelt Gas, Diesel és Armani olasz márkák. Ők még ezekről nem hallottak, azt mondták ezekre a cégekre, hogy kínai márkák, amik mindent gyártanak, mindenből egy picit, de gyenge minőség. De a Converse csak cipőket gyárt, de az legalább sokkal jobb minőség. Hát szarrá röhögtem magamat, hogy ilyen baromságokkal jöttek, és próbálták védeni ezt a gagyi márkát.
Ki is írtam egy szavazást, mert mondom lehet, hogy bennem van a hiba, de az mindent elárul:
Gondolom majd pár idióta Converse-es most regisztrál, és megy szavazni az első válaszra :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!