Miért van ennyi izzadságszagú ember? Nem használnak izzadásgátlót?
Fel nem tudom fogni miért nem használnak!vannak persze kik izzadósak én nem tartozom közéjük 20éves nő vagyok.De ilyen melegben igen én is megizzadok, és még kérdeztem is anyukámat hogy érezte e már valaha hogy izzadság szagú voltam?és aztmondta nem emlékszik rá!voltmár hogy megizzadtam de persze ha megszagoltam a pólómat a hónaljnál éreztem hogy izzadságszagú, de már nem érzi rajtam mert dezodort naponta többször használok.
sok emberkén érzem , hogy eszméletlen büdősen pedig nem mentem közel hozzűjuk kisebb boltban majd el ájultam amúltkor olyan büdös volt, de nem fürdetlen szaghanem izzadság szag volt.Nem értem!!!!!!!!!!
1) hiperérzékeny vagy, sznobizmus egy jele.
2) az igazán büdös emberek azok CSÖVESEK vagy fizikai munkások, akiktől nem várhatod el, hogy a piperecuccaik egy szappannál tovább terjedjenek.
Én ugyan nem vagyok igazán izzadós, attól még nyár van, szóval azért alap szinten mindenki izzad, és van, aki sokkal jobban, még akkor is, ha nem fizikai munkát végez.
Én alkohol nélküli testpermetet használok, de izzadásgátlót soha! Tele van alumíniumsókkal, amik eléggé veszélyesek de pont ezek adják a hatékonyságát, amiben meg nincsen, az nem is hat igazán. Én például ezért nem használok izzadásgátlót. Mindenki maga dönti el, hogy hogyan mérgezi magát, én így pont nem akarnám magam mérgezni...
22/L
Nekem a deok semmit sem érnek, semelyik sem, olyat meg nem fogok használni, ami betömi a pórusaimat, hogy ne tudjon kijönni az izzadság. Hiába deozok, lehet érezni, sőt mondjuk egy kellemes egzotikus esőerdő illat a szaggal keveredve még undorítóbb, mint a sima izzadt szag. Nem mindenki olyan szerencsés mint, te, és hiába fürdök meg egy nap akár háromszor is, meg deozok, akkor is lehet érezni.
Egyszerűen nem emelgetem a karom, mást nem tudok csinálni. Az, hogy valakin lehet érezni nem az jelenti, hogy nem használ semmit.
Egyébként nekem sem mindig volt ilyen, most 21 vagyok, igazából mióta szedem a fogamzásgátlót azóta ilyen zavaró. Most akkor meg essek teherbe? Hát kösz nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!