Nem bírom tovább, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Rettenetes helyzetben vagyok. Az van, hogy nagyon népszerű lettem az elmúlt időszakban, nagyon sokan szeretnek, sokan figyelnek rám, sokan dicsérnek meg, többen járni akarnak velem, bámulnak...ez idáig csodálatos, de van egy baj: utálom magam, gyűlölöm a kinézetem mert ocsmánynak tartom, rendkívül ocsmánynak, néha szabályszerűen undorodom magamtól, és zavar ha hosszabban néznek rám. A külvilág egy nagyon kedves, aranyos, békés, szép lánynak talál, de otthon órákat bőgök magamon, néha még verem is magam. Ők nem tudják, hogy mit csinálok magammal, ha emberek között vagyok, nem fedem fel magam. De valójában utálom magam, és szerintem ronda vagyok. Sértésként értékelem, ha megdicsérnek, és sokan dicsérnek, de szerintem egyik sem őszinte. Nagyon kimerült vagyok néha emiatt. Úgy érzem mindenki csak mellébeszél és szivat ezekkel. Tényleg nehéz, mert van az ahogy én látom magam és van a külvilág aki egyöntetűen másnak lát. Kezdek beleőrülni.2013. jan. 20. 18:43
1/2 anonim válasza:
Huuh ez elég komoly...
Velem hasonló van. Mindenki mondja, hogy milyen szép vagyok, milyen jó az alakom stb. De ha belenézek a tükörbe mást látok. Csak a hibáimat. Lassacskán kezdem elfogadni, hogy ez én vagyok, de nem tartom magam szépnek, inkább átlagosnak.
Én úgy kezdem elhinni, hogy egy bizonyos személy mondja :D
2/2 anonim válasza:
szerintem mindenképp beszélj róla valakivel, akiben megbízol, akár az anyukáddal...elég komolyan hangzik a dolog...lehet hogy egy pszichológus sem ártana, mert tuti vlmi pszichés betegség állhat e mögött...nem akarlak megijeszteni de ez a helyzet rosszabodhat is segítség nélkül..=/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!