Én miért nem lehetek szép?
Miért érzed hogy nem vagy szép? Kövér vagy, pattanásos, kicsik a melleid? Ha valaki azt mondja hogy szép vagy, biztosan komolyan gondolja :D nem hiszem hogy sajnáltatnak. Ha nem restellsz, tegyél fel magadról egy képet. Egyébként tinédzserkorban a fiatalok többsége nincs megelégedve magával.
Fel a fejjel, szép vagy!
22/F
Ugyanez van velem is, nem vagy egyedül. Néha megejtik, hogy szép vagy szép vagy. Én tudom, hogy csak szeretnének önbizalmat tuszkolni belém, de én tudom az igazságot. Én sem nagyon szólalok meg olyankor. Nem érzem, hogy kéne reagálnom rá bármit is. Az a baj, hogy egy ilyen kérdésnél csak arra gondolnak, hogy valaki azért nincs kibékülve magával, mert pattanásos vagy nem szereti a testalkatát, túl véznának, túl teltnek érzi magát a kérdezõ és legtöbbször így is van, de mit csináljon az aki szimplán csúnyának tartja az arcát? Erre nem lehet edzeni, ezen a kozmetikus sem változtat (nem a bõrhibákról beszélek). Aztán rájöttem, hogy nincs értelme sajnáltatni magamat, mert attól nem változik az ég világon semmi. Hát fogtam magam elmentem fodrászhoz, elkezdtem egy picit sminkelni (de tényleg picit, sosincs rajtam vakolat) és azokban a ruhákban járok ami nekem tetszik, nem pedig másnak, bár ez eddig is így volt. A lényeg, hogy meg kell próbálnod kihozni magadból a legtöbbet, kiemelni azt ami a legszebb rajtad. Direkt nem azt mondtam, hogy ami szép, hanem ami a legszebb, mert ha hiszed, ha nem minden ember szép. És valakinek te leszek a legszebb.
És végül nevess sokat. Mert nincs szebb egy õszinte, szívbõl jövõ mosolynál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!