Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék egyedibb,...

Hogyan lehetnék egyedibb, mivel dobhatnám fel a ruháimat?

Figyelt kérdés

Szóval 14/L vagyok,nem igazán követem a divatot.Természetesen megnézem,felpróbálok igazán divatos ruhákat,de csak olyat veszek meg ami nagyon tetszik(: Nem zavar ha nem divatos ruhában vagyok,mert jól érzem magam benne ha felveszem:D

A nagyon csicsás dolgokat nem igazán szeretem,szóval sok csillám,strassz meg ilyenek.Szeretem a sportos a cuccokat,bár mostanában egyre inkább a nőies vonalat képviselem.Van egy sima piros övem,aminek a csatja egy egyszerű téglalap,nincs rajta semmi,arra gondoltam,hogy pillanatragasztóval rakok rá színes gyöngyöket(nem azt a sima kicsit,hanem nagyobb és lapos).De kiegészítőkben nem tudom hogyan lehetnék egyedibb,régebben nagyon sok karkötőt és nyakláncot csináltam,de azt is csak sima kicsi gyöngyökből.Igazából nincs nagy kézügyességem és ötletem sem sok van.Szeretnék magamnak ékszereket csinálni,feldobni az unalmas farmeremet,de fogalmam sincs hogyan,mivel csináljam.Nem szeretném elrontani,viszont már unom így...Nagy kézügyességem nincs:(

Milyen gyöngyökből csináljak ékszert ami különlegesebb?

Hogyan dobhatnám fel ruháimat?

Előre is köszi a válaszokat!

2009. aug. 30. 17:17
 1/3 anonim ***** válasza:
97%
Nem muszály gyöngyökből alkotni, szőni is lehet, vagy vegyél bizsukat, ha abszolute nem tudsz semmit alkotni. Próbáld meg kombinálni a ruháidat, még ha elképzelhetetlennek tűnik is x nadrág y felsővel, vedd fel, ki tudja hogy mutat...
2009. aug. 30. 17:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én imádom az ékszereket, rengeteg van ...most nem akarok vad számokkal dobálózni,de több száz , ami persze sok-sok év alatt gyűlt össze. DE nem arra kell gondolni, hogy arany ékek meg hasonló drága dolgok, de gyönyörűek, mind egytől egyig nagyon szép, vannak köztük 150-200 ft-os karkötők, amiket piacon vásároltam idős néniktől, és volt már olyan, amit 10 ezerért akartak megvenni a kezemről, tudom javasolni a bolhapiacot, vagy kis bazárokat, ha van rá módod válogass ott. Vegyél pár színes övet, mondjuk fehér felsőt piros övvel fekete nadrággal, és hozzá piros karkötőt, nyaklánccal, de mind legyen végtelenül egyszerű, de így együtt rettentően mutatni fog, főleg ha kezdesz csajszisodni :) ! Én nagyon tudom ajánlani az angol használt ruha üzleteket, bár sokan óckodnak tőle, én imádom, na ott tutira olyan ruhákat vehetsz ,amikkel nem találkozol az utcán, és sokkal-sokkal jobb minőségű ruhákat kapsz, mint egy kínaiban vagy más üzletben, ahova a tulaj szintén a kínai piacon vásárol, azzal tölti fel a boltot. Itt tuti megtalálod az egyéniségedet, és lényegesen olcsóbb, mint máshol. Én csak ajánlani tudom, én sokat szoktam duriban vásárolni, azért is mert amíg máshol mondjuk elköltök 5 ezer forintot, és vettem esetleg két felsőt, de inkább egyet ott veszek rajta 5-6-ot! És nagyon szuperek! Szóval próbálj egy kicsit újítani a ruhatáradon esetleg nézelődj a neten, hogy mik tetszenek ... VEgyél egy pár jó táskát, övet, ékszert... és nem kell a méregdrágákra gondolni, nézgelődj a Vaterán, Teszveszen. Ha esetleg bármiben tudnék segítani még írj. Akkor csinálhatsz magadnak mondjuk különböző hejpántokat, egyszerűen három szál anyagot összefonsz és minden színben elkészítheted, mindenhez passzol majd, de ugyanígy karkötőt is csinálhatsz... ilyen hajpántom nekem is van :) ! Szóval ha gondolod írj privát üzenetet :) !SZia! Minden jót, remélem segítettem :) !

2009. aug. 30. 17:43
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ezek nagyon jól néznek ki, illenek a sportos és a nőiesebb cuccokhoz is, és nem is olyan nehéz, még én is meg tudtam tanulni, pedig elég hülye vagyok az ilyenekhez :) Mondjuk hosszú idő amíg elkészül egy karkötő, de megéri. Én még árulom is őket, és egész jó áron szokták megvenni (300-400Ft).

A farmerokat úgy is fel tudod dobni, hogy kis gyöngyöket varrsz rájuk, akár össze-vissza is, nem kell semmilyen mintát tervezgetni.

2009. szept. 2. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!