A mellem szilva alakú, de telt. Nagy. Pasik, bejön, vagy nem?
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 09:13
61/77 anonim válasza:
A jobbal még nem is lenne gond (neked jobb, nekünk akik szemből látjuk bal...) de a baloldali... Kicsit lejjebb van, gondolom mert nagyobb, meg azaz udvar... Hát bocsi, de nekem ezek már alapból nagyok. Én a kisebbet szeretem.
De biztosan találsz olyat akinek tetszik, és a szíved választottja tuti el tud fogadni ilyennek.
62/77 anonim válasza:
Hordj melltartót otthon is, és csak alvásnál vedd le! én is így szoktam.
63/77 A kérdező kommentje:
Igen a bal jóval nagyobb, sajna, nekem sem tetszik, de nincs mit tenni, ez van. A jobb mellem még elmegy, de a bal elég gáz. :(
És idővel csak csúnyább lesz... :/
De most még, szerintem szexi azért....
2013. jan. 22. 10:21
64/77 anonim válasza:
Sexy hidd el! Persze nem tetszhet mindenkink! De a nagy többségnek bejön! :)
65/77 anonim válasza:
bocs ha mar volt es nem olvasom vegig az egeszet, te mennyi idos vagy? (szepek a melleid egyebkent)
66/77 A kérdező kommentje:
voltak sokkal szebbek ezek, de már 26 éves vagyok...muszáj lesz edzenem mellizomra....
2013. jan. 22. 22:38
67/77 anonim válasza:
lehet hogy csak minden este masszirozni kellene oket. el tudnek jatszani veluk :D
68/77 A kérdező kommentje:
Nem volt barbi babád ? :D
2013. jan. 23. 00:11
69/77 anonim válasza:
Szóval ilyen a szilva alakú mell. Érdekes. Mindenesetre nekem tetszik csak azt sajnálom, h csupán egy képet közöltél róla. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!