Nem vagyok szüz, és nemtudom h a lány aki nekem bejön, milyen véleményel lenne erröl. Szerinted? 16/F
Figyelt kérdés
a lány szüz és nemhiszem h erülne neki h én nem vagyok az2010. nov. 10. 18:47
1/10 anonim válasza:
Te úgy ismerkedsz, hogy ráköszönsz és közlöd vele, hogy már nem vagy szűz? Mire odaértek csak ezért meg nem fog otthagyni...
2/10 A kérdező kommentje:
nem de mivan ha kérdezi?:O nem akarok hazudni, ugyanakkor szégyenlem... nemtom h egy lány hogy gondolkozik ...tapasztalt pasit akar, vagy olyat aki nem a szexre megy?
2010. nov. 10. 19:02
3/10 anonim válasza:
Először minden normális csaj olyat akar, aki nem csak a szexre megy. Aztán lehet, hogy elkurvul. Én 17 voltam, és nem zavart, hogy a párom már nem szűz, bár 16 éves fiúnál ez lehet hogy más...
4/10 A kérdező kommentje:
köszi de akk mondjam az igazat? :O
2010. nov. 10. 20:41
5/10 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért kéne hazudni neki? A második talin úgysem fog szóba kerülni, ha meg odaértek, akkor is csak az őszintét, egy lánynak az első fontos, nem kell, hogy egyből hazugságokkal induljon...
6/10 anonim válasza:
16 éves vagy, de már a sokadik nőt k.rnád, meg is érdemled, ha elküld a fenébe, dugódani.
7/10 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz ezzel a kérdéssel, nem olyan komoly dolog ez, mivel sok lány szereti, ha tapasztalt pasival kerül össze. Ne aggódj, nem lesz belőle problémád.
8/10 A kérdező kommentje:
01:56!!! éppen ez az h félek h ezt gondolja majd rollam... de csak 1x szexeltem amit megbántam és tisztelem a nőket nem baszok összevissza
2010. nov. 11. 19:35
9/10 anonim válasza:
Abszolút mindegy. De a szűz csajjal finoman és kedvesen bánj, mert kiheréllek ha nem. :)
10/10 A kérdező kommentje:
persze csak finoman :Ö
2010. nov. 15. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!