Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire őszinték magukkal a...

Mennyire őszinték magukkal a nők a saját szépségüket illetően?

Figyelt kérdés

Konkrétan az érdekel, hogy bizonyos nőknél eljön-e az a pont, ahol belátják, hogy ők nem (olyan) szépek, és ehhez mérten élik az életüket, nem vágynak irreális dolgokra.

Nem a tinédzserek önértékelési zavaraira gondolok, hanem a valódi nőkére.

2013. jan. 18. 11:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

azért fogyjon le, mert ő maga ezt írta:

"Tudom, hogy ha lefogynék nagyon szép lány lehetnék...

És igazából azt tanultam eddig az élettől, hogy minden célt, álmot meg lehet valósítani csak szorgalom és kitartás kérdése."

az, hogy túlsúlyos az egy leküzdhető "szépség hiba", persze nem derül ki, hogy 65, vagy 95 kiló és hogy mitől túlsúlyos, de sajnos én úgy látom, hogy túlsúlyosság túlnyomórészt a mozgáshiányból és a helytelen táplálkozásból fakad, ami nagyon nagy baj, az emberek java nem sportol semmit, de még csak nem is sétál, viteti a hájas valagát a villamossal, mozgólépcsővel, autóval. gondolom te is dagadt lehetsz, ha a "piszkafákra" mondod, hogy nem egészségesek. a piszkafák szerintem sem azok, főleg ha attól soványak, hogy hiányosan táplálkoznak. de a testsúly problémát nem kell elbagatelizálni, hihetetlen ütemben nő a túlsúlyos gyerekek szám is, ezzel együtt az érrendszeri problémák, cukorbetegség, stb.

én csak csodálkoztam azon, hogy valaki megállapítja, hogy kövér, de jól érzi magát, bár azt tudja, hogy nagyon szép lehetne, ha lefogyna. nem hiszem el, hogy nem akar nagyon szép lenni!

2013. jan. 19. 09:49
 22/22 A kérdező kommentje:
Látom, önálló életre kelt a téma. Köszönöm a válaszokat.
2013. jan. 19. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!