Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire őszinték magukkal a...

Mennyire őszinték magukkal a nők a saját szépségüket illetően?

Figyelt kérdés

Konkrétan az érdekel, hogy bizonyos nőknél eljön-e az a pont, ahol belátják, hogy ők nem (olyan) szépek, és ehhez mérten élik az életüket, nem vágynak irreális dolgokra.

Nem a tinédzserek önértékelési zavaraira gondolok, hanem a valódi nőkére.

2013. jan. 18. 11:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Az a lényeg, a legfontosabb, hogy a nők ne másokhoz igazítsák a mércéjüket. Az én mércém nem xy. Hanem én vagyok. Saját magamból kell kihozni a legjobbat. Nem tudok Claudia Schiffer lenni, de lehetek saját magam legjobb verziója. És ha magam elfogadom, akkor senkit nem fog érdekelni, ha épp túl vékony/túl kövér vagyok, vagy túl nagy az orrom, mert azt fogják látni, hogy boldog vagyok. Erre kellene figyelnie és törekednie minden nőnek.
2013. jan. 18. 11:54
 12/22 A kérdező kommentje:

11:54

És kinek a visszajelzése számít, ha számít egyáltalán?

2013. jan. 18. 11:57
 13/22 anonim ***** válasza:
a szépséggel kapcsolatban szerintem elsősorban az idegenek visszajelzése számít. mert ha valaki már megismerte a belső értékeinket, akkor azok miatt is láthat szebbnek. egy idegen férfi, aki szembe jön az utcán csupán annyit lát, hogy hogy nézel ki, esetleg az első benyomást befolyásolhatja az öltözék, de természetesen minden nő vágyik arra, hogy elismerő pillantásokat kapjon férfiaktól.
2013. jan. 18. 12:01
 14/22 anonim ***** válasza:
Nekem senkié. Nagyon sokaknak a barátok, pasik, akár idegenek visszajelzése. És itt a baj. Egy életünk, egy testünk, miért másokat szolgáljunk vele? Nem vagyok túlsúlyos, sportolok, jó alakom van, én azt szoktam kapni más nőktől, hogy túl izmos vagyok, nem nőies. Nem érdekel. Nekem csak az számít, hogy jól érzem magam a bőrömben. És tudom, hogy mások azért mondják a rosszindulatú megjegyzéseiket, mert irigyek. Nem feltétlen az alakomra, hanem a kapcsolatomra a testemmel, arra, hogy ki vagyok békülve magammal. Nem fogom saját magamat mentálisan bántalmazni, és magammal elégedetlenkedni, csak mert egy önbizalom hiányos személy engem piszkál. Nem engedhetem meg magamnak.
2013. jan. 18. 12:01
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak visszajelzéséről annyit, hogy általában nem a szép hanem a szexuálisan vonzó nőket nézik meg. Erre alapozni az önképet eléggé hülyeség.

A legtöbb nő önbizalomhiányos. Megkérdezel 10 lányt 25 és 30 között, hogyha ingyenesen, fájdalom és hegmentesen lenne lehetősége természetes hatású esztétikai plasztikai beavatkozáshoz folyamodnia, 10-ből 8 tuti biztos hogy nem is csak egyvalamit változtatna magán.

Ha megnézed a médiát, de akár csak a munkaerő piacot, a nők annál sikeresebbek minél szebbek, csinosabbak. Nagyon nagy a nyomás. Ilyen körülmények közt alig van olyan nő aki úgy érzi hogy ő "olyan szép" hogy tökéletes. Az irreális vágyak pont ilyen téren vannak meg, hogy szeretnének irreálisan kinézni.

2013. jan. 18. 12:45
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Én tudom magamról, hogy kövér vagyok, de szép az arcom, kedves a mosolyom és gyönyörű a hajam.

Mindenesetre mivel nem vagyok vékony, így az emberek nagy százalékának unszimpatikus vagyok, pedig még egy szót sem szóltam.

Tudom, hogy ha lefogynék nagyon szép lány lehetnék. Viszont a külsőm nem gátol meg abban, hogy céljaim elérjem. Olyan emberek vesznek körül akik szeretnek és elfogadnak. És akik arra ösztönöznek, hogy hozzam ki magamból a legtöbbet.

És igazából azt tanultam eddig az élettől, hogy minden célt, álmot meg lehet valósítani csak szorgalom és kitartás kérdése.

2013. jan. 18. 13:30
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem máris szimpatikus vagy a válaszod alapján, utolsó. :) Pedig lány vagyok, nem is fiú. :))
2013. jan. 18. 13:48
 18/22 anonim ***** válasza:
utolsó előtti: akkor miért nem alkalmazod amit tanultál és fogysz le? már csak az egészséged védelmében is!
2013. jan. 18. 23:53
 19/22 anonim ***** válasza:

"A férfiak visszajelzéséről annyit, hogy általában nem a szép hanem a szexuálisan vonzó nőket nézik meg. Erre alapozni az önképet eléggé hülyeség. "

Már bocs, de én nem azt írtam, hogy fontos, hogy megnézzenek, hanem "elismerő pillantásokról" beszéltem. Az nem ugyanaz, mint a nyálcsorgatva szemével vetkőztetés. Téli kabátban és sapkában is el lehet kapni egy érdeklődő, elismerő pillantást, az különösen jól tud esni!

2013. jan. 18. 23:55
 20/22 anonim ***** válasza:

18

Ha jól érzi így magát, miért fogyna le? Ez az "egészséged érdekében is" meg akkora marhaság, már elnézést. Hány piszka, vékony, vagy akár normál testalkatú ember van, aki egyáltalán nem él egészséges életet? Rengeteg! Nekik persze senki nem mondja, hogy kezdjen el sportolni, mert nem egészséges. Viszont egy kövérebbnek rögtön ezt szegezik első indokként. Marhaság.

2013. jan. 19. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!