Mennyire őszinték magukkal a nők a saját szépségüket illetően?
Konkrétan az érdekel, hogy bizonyos nőknél eljön-e az a pont, ahol belátják, hogy ők nem (olyan) szépek, és ehhez mérten élik az életüket, nem vágynak irreális dolgokra.
Nem a tinédzserek önértékelési zavaraira gondolok, hanem a valódi nőkére.
11:54
És kinek a visszajelzése számít, ha számít egyáltalán?
A férfiak visszajelzéséről annyit, hogy általában nem a szép hanem a szexuálisan vonzó nőket nézik meg. Erre alapozni az önképet eléggé hülyeség.
A legtöbb nő önbizalomhiányos. Megkérdezel 10 lányt 25 és 30 között, hogyha ingyenesen, fájdalom és hegmentesen lenne lehetősége természetes hatású esztétikai plasztikai beavatkozáshoz folyamodnia, 10-ből 8 tuti biztos hogy nem is csak egyvalamit változtatna magán.
Ha megnézed a médiát, de akár csak a munkaerő piacot, a nők annál sikeresebbek minél szebbek, csinosabbak. Nagyon nagy a nyomás. Ilyen körülmények közt alig van olyan nő aki úgy érzi hogy ő "olyan szép" hogy tökéletes. Az irreális vágyak pont ilyen téren vannak meg, hogy szeretnének irreálisan kinézni.
Én tudom magamról, hogy kövér vagyok, de szép az arcom, kedves a mosolyom és gyönyörű a hajam.
Mindenesetre mivel nem vagyok vékony, így az emberek nagy százalékának unszimpatikus vagyok, pedig még egy szót sem szóltam.
Tudom, hogy ha lefogynék nagyon szép lány lehetnék. Viszont a külsőm nem gátol meg abban, hogy céljaim elérjem. Olyan emberek vesznek körül akik szeretnek és elfogadnak. És akik arra ösztönöznek, hogy hozzam ki magamból a legtöbbet.
És igazából azt tanultam eddig az élettől, hogy minden célt, álmot meg lehet valósítani csak szorgalom és kitartás kérdése.
"A férfiak visszajelzéséről annyit, hogy általában nem a szép hanem a szexuálisan vonzó nőket nézik meg. Erre alapozni az önképet eléggé hülyeség. "
Már bocs, de én nem azt írtam, hogy fontos, hogy megnézzenek, hanem "elismerő pillantásokról" beszéltem. Az nem ugyanaz, mint a nyálcsorgatva szemével vetkőztetés. Téli kabátban és sapkában is el lehet kapni egy érdeklődő, elismerő pillantást, az különösen jól tud esni!
18
Ha jól érzi így magát, miért fogyna le? Ez az "egészséged érdekében is" meg akkora marhaság, már elnézést. Hány piszka, vékony, vagy akár normál testalkatú ember van, aki egyáltalán nem él egészséges életet? Rengeteg! Nekik persze senki nem mondja, hogy kezdjen el sportolni, mert nem egészséges. Viszont egy kövérebbnek rögtön ezt szegezik első indokként. Marhaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!