Saját körmöt lehet építőzselével otthon erősíteni?
Figyelt kérdés
Egy évig volt műkörmöm, amit levetettem, de a saját körmöm elvékonyodott, töredezik. Itthonra beszereztem a gél-lakkozáshoz szükséges eszközöket, UV lámpát, de a körmöm így is töredezik, beszakadozik. Arra gondoltam, hogy ha már van UV lámpám, vékony építőzselét húznék a körmömre és azután gél-lakkoznám. Valaki próbálkozott már otthon ilyesmivel?2012. dec. 17. 11:19
1/1 anonim válasza:
Hát, ez így nem fog menni. Már csak azért sem, mert az építőzselé nem rugalmas, és le fog pattogzani a körmödről.
A cél ugye, hogy erős körmeid legyenek... illetve, hogy olyan legyen, mint előtte. Hát akkor egy teendőd van, mégpedig az, hogy nem csinálsz vele semmit. Ha bármit is kókányolsz rá, ahhoz megint fel kell bolyhoznod a körmöd, ami tapasztalatom szerint a szarrá reszelésig szokott fokozódni.
úgyhogy vagy folytatod a körmöd tönkretételét azzal, hogy magadnak reszelgeted, vagy csak mindig lereszeled a végét tök rövidre, amíg le nem nő a szétreszelt rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!