Vettem egy netes parfümériából egy Dolce Gabbana perfümüt. Otthon vettem észre egy szembetűnő dolgot? Hamisítványba futottam igaz? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A The one nevű parfümöt vettem meg. A doboza The one parfüm doboza, viszont egy L'eau The one felirat szerepel az üvegen ugyanakkor megegyeznek a sorszámok rajta. A dobozon rányomtatott a szám viszont az üvegen ragasztott. Hamisítványba futottam?2012. nov. 20. 19:37
1/7 anonim válasza:
Van egy rossz hírem: ezek mind hamisítványok. Hát hol érné meg nekik megvenni az eredetit, aztán fele áron továbbadni?
2/7 anonim válasza:
Nos, én nem tudom hogyan kell megkülönböztetni doboz alapján az igazit meg a hamisítványt, de most megnéztem az egyik parfümömet amit a Douglas-ban vettem, és a doboz alján lévő DOMBORNYOMOTT kódszám (7 SZÁMJEGY) megegyezik a parfümös üveg alján lévő matricán található számsorral.
meg van még egy szöveg a dobozon, és az üvegen is:
EUROITALIA SRL
( itt jön egy 5 számjegyű kód ) MONZA (MB) - ITALY
MADE IN ITALY
szval sztem ha ez a 2 kód egyezik, akkor nem lehet gond. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Egyeznek igen de nekem az a gondom,hogy a parfümös dobozban nem az a parfüm van aminek lennie kellene hanem egy másik. A parfümös doboz a Dolce Gabbana The one doboza a benne lévő parfüm viszont a dolce gabbana L'eau the one...és így is egyeznek a számok. Ez az ami nem stimmel itt. :/ Na meg nem is így kellene kinéznie ahogy ennek a parfümös üvegnek, más utánanéztem.
2012. nov. 25. 16:27
4/7 A kérdező kommentje:
már*
2012. nov. 25. 16:28
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
8500 volt "akciósan". :/
2012. dec. 27. 12:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!