Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Parfümmániások! Melyik parfümn...

Parfümmániások! Melyik parfümnek kell mindenképpen benne lennie a gyűjteményemben?

Figyelt kérdés
Esetleg leírnátok, hogy nektek milyenek vannak?
2009. aug. 29. 13:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Mániás éppen nem vagyok, de a Bruno Banani parfümjeit nagyon szeretem, most épp a Pure Woman-t használom. Van mellé egy másik is (szintén BB), annak nem tudom a fantázianevét, de halványkék a doboza is, meg az üvege is. 27/L Egyébként a párom is BB-t használ.
2009. aug. 29. 13:54
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem írtad hogy pasi vagy nő vagy-e!

Én mint nő mániás vagyok igen: Hot Couture Givenchytől, Clinque simply és happym is van, Burberrytől a weekend is van, chopardtól a wish, bvlgari omnia crystalinne :)

Ezekre áldozok, begyűjtök pár hónap alatt egy ilyen készletet és majdnem másfél évig használom őket, én nem szeretek csak egyet használni folyamatosan, ezek nálam a kedvencek.

27/N

2009. aug. 29. 13:55
 3/17 A kérdező kommentje:
Bocs! 31L :)
2009. aug. 29. 13:58
 4/17 anonim ***** válasza:
66%

Nekem ezek alap parfümök:

Escada - Moon Sparkle

Miss Elite - In Love

D & G - The one

Calvin Klein - Euphoria

Paco Rabanne - Black XS

Tommy Hilfiger - Tommy Girl

2009. aug. 29. 14:03
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

bvlgari- omnia!!!!!

nina richy- nina

2009. aug. 29. 14:56
 6/17 anonim válasza:
100%

Nálam alap:

Gucci Rush II.

Bvlgari Omnia Crystalline

Gucci II.

2009. aug. 29. 15:18
 7/17 anonim ***** válasza:

CK Euphoria nekem is van

meg Armani Mania

DKNY

2009. aug. 29. 16:39
 8/17 anonim ***** válasza:

Miss Elitetől a Miss Elite :D

OFF: A Miss Elite In Love-s válaszolót kérdezem, hogy mennyiben hasonlít ez a sima ME-re, ill hol és mennyiért lehet hozzájutni? Dm-ben és Rossmannban mg nem láttam sajnos

2009. aug. 30. 10:47
 9/17 anonim ***** válasza:
Hát olyan kifinomult, nőies, de nem annyira gyümölcsös, mint a sima Miss Elite (ettől függetlenül az is imádnivaló).:) Elég édeskés, de nem émelyítő, de én inkább ősszel vagy télen hordom. Én a Müllerben vettem (reptér felé van). Vagy neten is meg tudod rendelni, de úgy kicsit kockázatos, ha nem ismered az illatát. (Neten sem sok oldalon van, de ez tuti: www.parfum.hu)
2009. aug. 30. 14:07
 10/17 anonim ***** válasza:
És mennyi volt a Müllerben?
2009. aug. 30. 14:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!