Ez csak nekem rohadt gáz és felszínes?
Valami hihetetlen, csak pislogok, mint hal a szatyorban. Oké, nem azt mondom, hogy ezek rossz dolgok, mert nem. Bárkinek jól esne, ha hozzávágnának ilyeneket, vagy saját pénzből meg tudná valósítani ezeket, nem ezzel van problémám. Sokkal inkább a stílus, ahogy előadja, úgy viszonyul ehhez a dologhoz, mintha alap, elvárt dolog lenne. Tudom, nem mással kell foglalkozni, nem is szoktam, de ez most enyhén kiverte a biztosítékot.
nézzük ezt reaálisan:
alap dolog, hogy legyen egy kibérelt 30 négyzetméteres lakásod, ahol a szüleiddel laksz és omlik a vakolat és télen beázik, büdös a lépcsőház és idegesítőek a nagy családos szomszédok.
természetesen egy nyóckeri suttyó sem árt ha van, legalább van aki kinyissa neked a kőbányait egy fárasztó nap után, amit a futószalag mellett töltöttél.
nem árt, ha az alaksorban van egy csepel bringád, amit soha nem fogsz használni és rá vagy kényszerülve a bkv-re, de jó hogy van, hiszen kitudja mikor lesz szükséged még rá, hogy bármikor a fullasztó kipufogógázban bringázhass az életedet veszélyeztetve.
fontos, hogy legyen munkád, hogy ne kelljen segílyirt menni.
szükség van egy 64-es ndk trabantra is, hogy a panel elé parkolhass.
szükséged van egy vga kamerára, hogy lefotózd magad a tükörben és posztold facebookon.
természetesen arra is szükség van, hogy lopj a media marktból egy tabletet.
és a legfontossabb... szükséged van egy saját szobára, hogy ne az öcséddel kelljen együtt aludnod.
ÁLMODJ KIRÁLYLÁNY!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!