Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez csak nekem rohadt gáz és...

Ez csak nekem rohadt gáz és felszínes?

Figyelt kérdés

Valami hihetetlen, csak pislogok, mint hal a szatyorban. Oké, nem azt mondom, hogy ezek rossz dolgok, mert nem. Bárkinek jól esne, ha hozzávágnának ilyeneket, vagy saját pénzből meg tudná valósítani ezeket, nem ezzel van problémám. Sokkal inkább a stílus, ahogy előadja, úgy viszonyul ehhez a dologhoz, mintha alap, elvárt dolog lenne. Tudom, nem mással kell foglalkozni, nem is szoktam, de ez most enyhén kiverte a biztosítékot.

[link]

2013. jan. 13. 21:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

nézzük ezt reaálisan:

alap dolog, hogy legyen egy kibérelt 30 négyzetméteres lakásod, ahol a szüleiddel laksz és omlik a vakolat és télen beázik, büdös a lépcsőház és idegesítőek a nagy családos szomszédok.

természetesen egy nyóckeri suttyó sem árt ha van, legalább van aki kinyissa neked a kőbányait egy fárasztó nap után, amit a futószalag mellett töltöttél.

nem árt, ha az alaksorban van egy csepel bringád, amit soha nem fogsz használni és rá vagy kényszerülve a bkv-re, de jó hogy van, hiszen kitudja mikor lesz szükséged még rá, hogy bármikor a fullasztó kipufogógázban bringázhass az életedet veszélyeztetve.

fontos, hogy legyen munkád, hogy ne kelljen segílyirt menni.

szükség van egy 64-es ndk trabantra is, hogy a panel elé parkolhass.

szükséged van egy vga kamerára, hogy lefotózd magad a tükörben és posztold facebookon.

természetesen arra is szükség van, hogy lopj a media marktból egy tabletet.

és a legfontossabb... szükséged van egy saját szobára, hogy ne az öcséddel kelljen együtt aludnod.

ÁLMODJ KIRÁLYLÁNY!

2013. jan. 14. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!