Most mit tegyek? Rohadt fodrásznak megmondtam hogy csak igazitsa meg a hajamat, de az jól belevágott.
végül a nullással át kellet mennie az oldalakon, szörnyű pánk frizurám lett, ezért a tetejét is levágattam:( idáig ilyen emó szerű hajam volt, amit imádtam, és amivel kb aranyos voltam, de pár helyen rossz volt, elállt, gondoltam megkérem igazítsa meg, az meg félreértette, és levágta:"( mi a fenét tegyek, szörnyű így a hajam.
19/f
A fodrászok mindig ezt csinálják -.- ... mondom neki: - Csak a végéből egy kicsit. erre a fél hajamat lenyisszantja, amit nem tom mióta növesztettem. Én azóta nem járok fodrászhoz X3 anyum vág max a végéből ha úgy van. 1 éve volt ez azóta újra olyan a hajam, mint régen, de mivel neked rövidebbre kell, hogy megnőljön, hamarabb vissza fog nőni. Addig pedig hordj sapkát :D
L/16
Nekem is ezt csinálják. Tavaly a volt fodrászom megszabadított 15 centitől, pedig növesztettem és kértem hogy csak annyit amennyit muszáj. a mostani fodrászom jobb. Ne aggódj hamar megnő így tavasszal- nyáron a hajad :D
15L
:D:D:D
Szerintem így is cuki lehetsz:)
Ne törődj vele,a fodrászok tényleg mindig ezt csinálják.
A fiúknak egyébként is gyorsabban nő a hajuk,a bátyám
2 hetente jár fodrászhoz,neki is ilyen emo szerű haja van.
A lányoknak tényleg tetszik ez a stílus,kisfiúsabbá teszi az arcot,ami cuki :D
Ne aggódj,megnő hamar!
Ha eddig cuki voltál a lányoknak,pánk hajjal is az leszel,a személyiségeddel(:
Sose értem az ilyeneket... ott voltál, volt lehetőséged szólni. Nem tetted, akkor ne a fodrászt okold.
Dettó, ha azt mondod a fodrásznak, hogy annyit vágjon amennyit muszáj, akkor ne keseregj, mert lehet, hogy 20 centit volt muszáj.
Amúgy is, a te korodban már nem is menő az ilyen frizu. Ne siránkozz, kislány vagy vagy férfi? Ha utóbbi, akkor fel a fejjel és legalább megtudod, hogy milyen nők azok, akiknek nem egy kislány kell. :P Jó kaland lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!