Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most akkor ez hogy van?

Most akkor ez hogy van?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést még senkinek nem is nagyon mertem feltenni személysen egyrész beképzeltségnek tűnne,másrészt tulajdonképen,nem is tudom talán hülyeség!

Minden lány saját magát látja a legszebbnek,még ha ezt nem is mondják senkinek? Szóval most nem a testről beszélek hanem az arcról,van ilyen mással is?Tudom,hogy szépség relatív fogalom,de ha pl láttok egy gyönyörű feltünöen szép nőt,akkor is magatoknak jobban tetszetek nem?Vagy csak én látom így? Mielött írná valaki,hogy beképzelt hülye pi.csa,elmondanám,hogy soha nem dícsérem magam senkinek!

2009. aug. 29. 00:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én tulajdonképpen meg vagyok magammal elégedve (mások csinosnak mondanak, meg szépnek, szerintem tök átlagos vagyok), de nagyon sok nálam szebb, csinosabb lány szaladgál az utcán. Már kinőttem abból, hogy másokhoz hasonlítgassam magam. Van egy mondás, szerintem találó: Szép az, akit szeretnek. 27/L
2009. aug. 29. 00:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ki vagyok magammal békülve, bár folyton próbálok itt-ott "javítgatni". Ha látok egy feltűnően szép nőt, megjegyzem magamban, h igen, ő tényleg szép, de nem hasonlítom magam hozzá, nem állítok fel rangsort. Úgy vagyok vele, hogy ez az enyém, ezzel kell boldogulnom... nem irigylem mástól a szép (szebb) arcát. =]
2009. aug. 29. 00:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Tényleg igaz,hogy a szépség relatív fogalom?Tehát lehetséges,hogy 5 emeber szerint tök jó csaj vagyok,a másik 5 szerint meg átlagos? Nem tudom miért,de most élem azt a korszakomat,hogy mindekit magamhoz hasonlítgatok,de tudom hogy ennek nincs is értelme,mert kinek a pap kinek a papné.
2009. aug. 29. 00:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát én nem így vagyok ezzel. Nem panaszkodhatom, nem vagyok csúnya, de rengeteg lány van, aki jobban tetszik, mint saját magam. Sokszor van, hogy meglátok egy szép lányt, és gyönyörködöm benne, mint egy műalkotásban.

És általában azokat tartom a legszebbnek, akiket régebb óta ismerek, és azok közül is azokat, akik szimpatikusak.

2009. aug. 29. 00:43
 5/8 anonim ***** válasza:
És persze, hogy igaz, hogy a szépség relatív. Volt régen egy nagyon sikeres barátnőm, a férfiak 90%-ának ő tetszett, a maradék 10-nek meg én. Viszont olyan nem volt, akinek mindketten tetszettünk. Legfeljebb olyan, akinek már mindegy volt, csak nő legyen :)
2009. aug. 29. 00:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Engem a körülöttem lévő szép lányok inkább inspirálnak arra, hogy ne hagyjam annyiban a dolgokat, és tegyek érte, hogy "jó csaj"-nak tartsanak. Sport, új frizura, stb.
2009. aug. 29. 15:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyugi..én is igy vagyok vele
2009. aug. 30. 21:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Ilyet még nem hallottam...te komolyan magadat tartod a legszebbnek? Én szinte bárkinek az arcát látom csak arra gondolok hogy az enyémnél szebb...csak pár arc van aminél talán szebbnek látom a sajátom...ez beképzeltség, de legalább másnak nem mutatod ki a beképzeltséget...cska magdban tartod...
2010. jan. 2. 17:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!