Te miket teszel meg a szépségedért?
Heti 5alkalom sport, kozmetikus, fodrász, bőr karbantartása. Igényesség, szolidság. Sminket csak ritkán használok. A szemhéjam tetoválva van, szóval may szempillaspirál és szájfény
2013. jan. 13. 11:57
Leitatom a környezetemben lévő embereket.
2013. jan. 13. 12:07
Minden nap smink (nem feltétlenül sok, természetességet jobban kedvelem), rengeteg víz, diéta, minden nap 1 óra mozgás. Gőzölős fürdőkabinunk van, tehát pár naponta gőzölök is:) Eveline krém narancsbőrre (hatásos!), ezenkívül heti egyszer paprikaolajos masszázs + folpack a problémás területekre.
2013. jan. 13. 12:25
Paleolit táplálkozás, havonta kozmetika, fodrász, kéthetente manikűr, pedikűr, sok gyaloglás, kerékpározás, zumba, úszás. És ha úgy érzem a szervezetem igényli, akkor nem tagadom meg magamtól a pihenést. :)
2013. jan. 13. 12:32
Sok vizet iszom, egészségesen táplálkozom(rengeteg gyömölcsöt és zöldséget eszem), ápolom a bőrömet krémekkel, a hajamat rendszeresen mosom, igyekszem megfelelő ruhákat vásárolni, szolid smink.
2013. jan. 13. 12:34
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
Ma 12:25! Be tudnál linkelni 1 képet arról a krémről? Vékony vagyok, viszont ha összenyomom a bőröm, halványan van a combom külső felén narancsbőr kezdemény.Mennyi idő után hatna az a krém? Mennyibe kerül? Köszi.:)
[link] Itt van a krém, na most karcsúsítani háát nem tudom mennyit karcsúsít:D, de narancsbőr ellen szerintem jó, nekem 2-3 hét alatt már látszódott meg érződött hogy kevesebb göröngy van a fenekemen, pedig csak egyszer használtam este, ahelyett ami rá van írva, hogy naponta kétszer.. a krémen azt hiszem az van, hogy egy hónap alatt érezhető eredmény:) Kb 2000 ft, kizárólag Rossmannban kapható. És imádom az illatát!:)
2013. jan. 13. 12:46
3 litert iszok minden nap. 4x futok, és itthon taposó gépezek. 9 óra körül lefekszem aludni. Fürdök minden nap(heti 1x bőrradirossal), testápolózom magam, hajat mosok(hajpakolást mindig használok)2 havonta vágok a végéből, arcom radírozom 1 héten 1x, hidratálom, szépen öltözködöm és figylek hogy mindig tiszta legyen a ruhám/cipőm, körmöshöz járok sima francia manikűrre. egészséges táplálkozás
Kb a lényege, de kisregényt tudnék irni h még miket teszek. :-)
2013. jan. 13. 13:26
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Mindenkinek, ment a zöld kéz kivétel nélkül!:)
Köszi a linket a képről!!!
azt a krémet én is ki fogom próbálni :)
köszi!
2013. jan. 15. 08:10
Kapcsolódó kérdések: