Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért mondanak az emberek...

Miért mondanak az emberek rondának?

Figyelt kérdés

Tegnap a koleszban az egyik srác azt mondta, hogy nem tud elképzelni olyan lányt aki velem lefeküdne, közben másoktól(lányoktól is) azt hallom, hogy nem vagyok olyan förtelmes.

Azt mondják stílusos is vagyok valamennyire. Nem értem..

2013. jan. 13. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Te komolyan egy másik pasi véleményére adsz és nem arra amit egy lány mond????? Nem gondolod hogy egy másik fiú nem ugy néz rád mint egy lány épp azértmert ő fiú.
2013. jan. 13. 10:49
 2/4 A kérdező kommentje:
jó persze de neki is van indoka, hogy ezt mondja..
2013. jan. 13. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ebből nem sok derül ki. De ha magadat nem tartod rondának akkor nincs baj. Meg ha tényleg van stílusod. Az önbizalom sokat számít. Valószínűleg ha nincs veled valami nagy és feltűnő probléma, úgyis találsz csajt.
2013. jan. 13. 13:40
 4/4 A kérdező kommentje:

NNa pont ez az, hogy rondának is gondolom magam....mostanában kezdett kicsit változni ez, de ez az esemény újra lerombolta az önbecsülésem.

A stílusról szólva...:általában desert boots-ot hordok, meg csőnadrágot, feltűrve, szeretem a kötött dolgokat, főleg a norvégmintásakat,a kardigánokat, meg van szövetkabátom is.

2013. jan. 13. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!