Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 30 év felett, ha duci egy nő...

30 év felett, ha duci egy nő akkor ti is lenézite? Szerintetek nem lehet egy nő ducin is nő? Vagy akkor azt jelenti, hogy fertőző? Mert sajna azt tapasztalom.

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 20:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%

Szia,

az attól is függ, hogy mennyire vagy duci. Egy súlyosan elhízott nő sajnos nem mutat szép látványt és kevés férfi gerjed rá. Ha kevesebb túlsúlya van és igényes ápolt, akkor sok férfinek is megtetszhet. szóval nem lehet általánosítani, kinek, mi tetszik. Ha te jól érzed magad a bőrödben, akkor ez másoknak is fel fog tűnni. Remélem segítettem. 22/L

2009. aug. 28. 21:25
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Hú, az előttem író szóról szóra megfogalmazta, amit én akartam írni :)
2009. aug. 28. 21:28
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Aranyos amit az első írt, sok magazinban is olvasni, de sajnos a való életben ez nem így van.
2009. aug. 28. 21:42
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

Igen, sajna lehet hogy ez a helyzet.Egyébként nekem sokkal jobban tetszik egy arányosan duci nő, mint egy vékony.

Nem fertőtő, csak sok pasi nem meri bevállalni az utcán, mert mit szólnak a haverok, meg a szülők.

De az ágyban megőrülnek az ilyen nőkért, sokkal többen szerintem inkább egy duci nővel feküdnének le, mint egy vékonnyal.

2009. aug. 28. 21:49
 5/12 anonim ***** válasza:
77%

Én kövér vagyok, de nagyon, igaz fiatal vagy 20 éves, de van párom, 3 és fél éve! :)

Kedves kérdező, van egy férfi ismerősöm, 32 éves és imádja a nagyon duci hölgyeket, ha érdekel, akkor írj nekem, megadom a nevem, és az iwiw-es adatlapomon meg tudod tekinteni az ismerőseim között, ha érdekel! :) Ő nem fog róla tudni, teljes anonimitást vállalok feléd! :)

2009. aug. 28. 21:54
 6/12 anonim ***** válasza:
64%

Kérdés, hogy kinek mi a duci.

Mivel ez elég relatív, és akkor még az önértékelési zavarokkal küszködő 20-asokról és még fiatalabbakról nem beszéltem.

Szerintem előbb magaddal legyél tisztában. Tényleg csak duci, vagy már dagadt? Ha nem vagy magaddal kibékülve, próbálj változtatni, először a külsődön. Mindegy mire jutsz, utána próbáld magad elfogadni. Az embernek muszáj jól éreznie magát a bőrében, különben bezárkózik, besavanyodik. Mondhatnám, hogy ne törődj másokkal, de kevés olyan ember van, akiknek ez sikerül.

Mondom mindezt a duci és a dagadt határán. Takarózva azzal, hogy majd kezdem a fogyókúrát, ha már nem szoptatok.....

2009. aug. 28. 21:59
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
Érdekes amit írsz, mert úgy vettem észre, hogy az idő múlásával elnézőbbek az emberek. Mondjuk egy kövér húszast jobban "kinéznek", mint egy harmincast, és így tovább.
2009. aug. 28. 22:01
 8/12 anonim ***** válasza:
70%

Hát figyelj ...

Ha az a "telt karcsú" kategória az még elmegy , úgyis lehet bájós-nőies az illető.

De ha már menni is alig tud csak döcögni a sok feleslegtől ...ott szerintem mindenki arra gondol hogy : Ez szörnyű , miért nem tesz érte hogy ne ilyen legyen ?

Persze ha valami betegség okából nem tud fogyni megértem.

15/l

2009. aug. 28. 22:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egy 20 éves duci lány vagyok, duci modellkedek, élek, boldogulok, törtetek előre, így érzem jól magam, nem akarok megváltozni, így szeretnek az emberek. Szeretnék ajánlani Nektek egy olyan oldalt, ahol magatokba szívhattok egy kis önbizalmat, és nagyon jó, igényes oldal, én naponta látogatom. :) www.ducilap.info Kellemes böngészést.
2009. aug. 29. 10:30
 10/12 anonim ***** válasza:
30%
EGÉSZSÉGTELEN és kész.
2009. aug. 29. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!