Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetkó hívőknek lehetséges?

Tetkó hívőknek lehetséges?

Figyelt kérdés

Hívő vagyok, és magamra szeretném tetováltatni a következő szöveget: "I Belong to Jesus"

Nincs egyetlen tetoválásom sem, de ezt magamra szeretném varratni. Nem csak divatból, mint a mai fiatalság 90%-a, hanem ezt a tetkót tényleg azért csináltatnám, mert hiszek Istenben. De viszont édesanyám aki szintén hívő, azt mondta, hogy egy hívőnek nem lehet tetoválása. Igazából nem tudom, hogy ő tudja-e rosszul, vagy esetleg én, de én úgy hallottam, hogy lehet. Valaki tudna esetleg erről valamit? Előre is köszönöm! 21 F

2013. jan. 10. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Erre nem hinném,hogy van szabály. De ezzel is megtiszteled Őt,hogy a mai megromlott világban felvállalod egy életreszóló tetoválással :)
2013. jan. 10. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:
2013. jan. 10. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Megfogod bánni, majd ha észre tértél pár év múlva.
2013. jan. 10. 19:27
 4/4 anonim válasza:
Az Úr akaratát tartsuk szem előtt, bárki bármit is mond! Bármelyik egyházhoz is tartozol, minden vallás eredete Isten, és alapja az istenszeretet. Az Úr szeretete egy lelki dolog, a tetoválás a testhez kapcsolódik. A lélek örök, a test múlandó. Nem a test az éned! Isten tetoválás nélkül is érzi a szeretetet, és szerintem jobban örül, ha lelki dolgokon gondolkodunk, mint arról, hogy legyen-e tetoválásunk vagy sem.
2013. jan. 10. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!