Mit szóltok ehhez a tetováláshoz, ha meglátjátok egy nő csuklóján mi az első benyomásotok?! Érdekelne, mert pár napon belül akár az én csuklómat is díszítheti ez a gyönyörűség.
azt hogy ez is egy tucatmajom. majdnem minden tinilány az ilyen mély tartalmú szavakat varratja magára.
vagy azt hogy bieber fan vagy
igazából nem tudom melyik variáció a rosszabb
Alexandra:
Nem kértem ilyen primitív emberek véleményét mint a tiéd,azt hiszed hogy minden ember aki magára varrat valamilyen tetkót nincs jelentősége vagy mi a fene?!
Lehet hogy az enyém pont nem azt a benyomást kelti hogy igen is jelent valamit ez a kis "rózsaszín hülyeség" de kikérem magamnak hogy ne legyünk bunkók egymással hiszen csak egy ártatlan tetoválásról vagy még csak SZÓÓÓÓ!!
Dukai Regina??! :OO
Énekes ráadásul MODELL és mégis ott virít a kezén a kis "Believe" tetkócska!
És a modellkedésnél játszik a legnagyobb szerepet maga a test amin valjuk be egy modellhez nem méltó egy tetkó,DE mégis beválalta:)
Heehehee..!
És még ráadásul ostoba is vagy!
Ha elolvasnád az előző bejegyzéseket látnád hogy arra reagáltam mert írták hogy állásinterjú stb..!
Ha valamit nem tudsz ne ugass belee!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!