nem vagy kövér :D csak pont azt a kis részt kell ledolgoznod amit a második képen az árnyék takar
2013. jan. 8. 22:02
2/12 anonim válasza:
nem vagy az, csak sportolást ajánlanék
2013. jan. 8. 22:04
3/12 A kérdező kommentje:
Már nagyon rég óta ilyen vagyok. Ennél lejjebb nem fogyok és nem változik az alkatom. Van egy 11hónapos fiam 1050 a súlya plusz 10 kiló a babakocsi amit sokszor nagyon meg pakolok. Sokat szoktam sétálni.
2013. jan. 8. 22:07
4/12 anonim válasza:
pilates az jót tenne :d nem dögölnél ki tőle :D
2013. jan. 8. 22:08
5/12 anonim válasza:
11 hónapos gyerek mellett ilyen alakod van? Gratulálok!!! Valaki tizenévesen nem néz ki ilyen jól,mint te szülés után!
Bár nem látszik a teljes alakod a képen, igy nem tudni, hogy pontosan milyenek az arányaid, de sztem jó. Ha nem vagy megelégedve magaddal,akkor sportolj egy kicsit: otthon dvd-re vagy fuss. Nem vagy egy model alkat, de sztem igy is jól nézel ki!
22/N
2013. jan. 8. 22:13
6/12 anonim válasza:
Na hallod, azért az nem mindegy, hogy gyerekszülés után ilyen az alakod :D
Nyugi van, kis torna, aztán teljesen bomba "csaj" leszel, a hasad is lejjebb fog menni, gondolom nem kockákra gyúrsz.
2013. jan. 8. 22:23
7/12 mmano88 válasza:
Szülés után első osztályú. :)
Egyébként is jó, bár van egy kis pocak, de így már teljesen érthető.
2013. jan. 8. 23:04
8/12 anonim válasza:
Szerintem igyál zöld teát,meg lúgos ételeket fogyassz és kész.Max haskörzést csinálj és le fog menni.Bár szerintem felesleges,jól nézel ki.Kövér semennyire nem vagy.
2013. jan. 9. 00:04
9/12 anonim válasza:
Nem vagy kövér,de vékony se
2013. jan. 9. 02:22
10/12 anonim válasza:
Ha így mérted a fenékbőséged, akkor nyugodtan adj hozzá még 5 centit, mert annyi lejött abból, hogy így "rászorítottad" a centit.
Nem vagy kövér, ha nemrég szültél, akkor meg pláne nem. A 170 centihez a súlyod teljesen optimális.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!