Miért van az, hogy az összes aranyos és szép arcú lány kis mellű?
Figyelt kérdés
Nem azért, mert gond lenne, csak érdekel, hogy miért van ez. Csupán csak saját észrevétel. Ez mát lassan törvényszerű.2013. jan. 5. 16:18
1/13 anonim válasza:
Erre max az lehet a válasz, hogy: "Miért van az, hogy minden jó hapsi házas/foglalt? Vagy csak én nem jövök be nekik?"
Szóval zavar.
2/13 anonim válasza:
ezek azok a totál értelmetlen kérdések, amikre nincs normális válasz. ez van, fogadd el! mindig vannak kivételek, keress egyet!
3/13 anonim válasza:
én meg csúnya alacsony,de 24 cm-es farkú-emberi torzó vagyok.....
4/13 anonim válasza:
Minden nem lehet, vagy csak ritka adottság! Én szép vagyok, de kicsi a farkam, a szoszéd meg hót ronda, mégis henceg a csajoknál!
5/13 anonim válasza:
A természet igazságos. Aki vak az jobban hall, aki süket jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába annak hosszabb a másik.
7/13 anonim válasza:
ez nem igaz, ismerek olyat aki szép is, aranyos is és a mellei is szép nagyok :D
8/13 anonim válasza:
Én is ismerek szép arcú, dúsabb keblű lányokat.
Amúgy meg, nekem jobban tetszik a kis mell, mint a nagy lógós.
Üdv
9/13 anonim válasza:
De kíváncsi vagyok, hogy erre milyen választ vársz... Szerinted azt fogjuk mondani, hogy "mer akinek van melle, az elk***vul már 14 évesen, oszt azér nem aranyos"? Hidd el, hogy sok kedves, szép arcú lány létezik nagy mellekkel is, és sok a kis mellű, csúnya arcú bunkó is a világon. :)
10/13 anonim válasza:
Utolsó, egyébként lehet, hogy nem állsz messze a választól. Ugyan a kérdező nem írt kort, de el tudom képzelni, hogy a dús keblű fiatal lányok a fiúk ácsingózása miatt önteltté válnak és máris oda az aranyosság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!