Tök jó alakom van, később is ilyen marad?
Az a helyzet, hogy 22 éves fiú vagyok, hetente 3-4x járok kondiba, és most már elég jó alakom van, elégedett vagyok vele. Jó, nem vagyok egy kigyúrt állat, de sportos alkatom van, pedig régen nagyon vékony voltam. Az a kérdésem, hogy mennyi ideig tudom ezt megőrizni? Attól félek, hogy egyszer csak elhízok, és nem fogom tudni leadni a kilókat. Eddig olyan voltam, hogy ehettem bármit bármikor nem híztam, de meddig tartható ez az állapot?
Ja és nem vagyok beképzelt, mert másoknak nem dicsekedek, meg még van mit javítani...
Mintha magamat látnám nekem is jó alakom lett heti 4-5 kondi van,nem vok beképzelt mielőtt vki elküldene az anyámba.
15 évesen 55kiló voltam most 89-90 vagyok,nagyon sokat edzek és keményen,végére már a s*ggemen is veszem a levegőt,meg bedurranok mint az állat.Plusz kajámat mindig méregetem,meg van a megfelelő multivitamin,fehérje és szénhidrát.
Figy ne aggódj haver csak így tovább ha edzel nem fogsz elhízni,sőt később még talán jobban is fogsz tudni fejlődni,ez kamu,hogy a korral dagadt legyél,nem egész életedbe lehetsz jó pasi.És simán van rá idő,én az edzést suli meg munka mellett csinálom és van időm,jó lemondok bizonyos dolgokról,de a külsőmért mindent.És nem gyenge suliba járok ELTE programozó szakon tolom(ismétlem nem nagyképűségből írom),csak azt akarom ezzel kifejezni,hogy nincs időm ez kamu,igenis van rá idő,kell,hogy legyen rá.
Sose felejts el "ép testben ép lélek"
"Állj mellém és kövess vagy pedig állj félre az utamból"
Ha abbahagyod és csak eszel, meg tv-t nézel akkor elhízhatsz, de ha folytatod, akkor nem leszel szottyadt később sem :) A "mesterem" Közelebb van a 60hoz mint az 50hez és olyan jó kis teste van még mindig. ;)
Egyébként sokszor épp azoknál a legdrámaibb a változás, akik olyan jól néztek ki. Volt egy barátnőm, aerobikozott, világbajnokságokra járt meg ilyenek, abbahagyta, egyáltalán nem csinál semmit az alakja mostanra csak ködképekben maradt meg, arra rájött egy szép réteg háj, és most akkora mint egy traktor. Borzasztó szegényke...
Egyébként nő vagyok, barátbarátnőről van szó. Mondjuk a férjem ilyen mondana, mint te, akkor beintenék neki.
Lényeg az, nem véletlen nézel most jól ki kedves kérdező. Ha abbahagyod, amitől jól nézel ki, egy idő után már nem fogsz (olyan) jól kinézni. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!