Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gáz, ha...

Szerintetek nagyon gáz, ha egy lánynak rondák a fogai?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,van éjszakai fogszabályzóm is már 2 éve,de semmi változás.Több probléma is van a fogaimmal,az egyik az hogy az első fogamon vagy egy kb. 1 cm átmérőjű zománc hiba,azonkívül nagyon kócosak,és mivel nincs hely,hogy kinőjön a csontfog,ezért oldalt is van egy lyuk.Nagyon ciki,és néha már nem is merek mosolyogni.Alapjába véve egy szép lány vagyok,szóval szerintetek,nagyon ciki,és a fiúkat ez zavarja? :/
2009. aug. 26. 12:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos nagyon sokat levon egy lány szépségéből, ha csúnyák a fogai és a fiúk sem preferálják az ilyen lányokat. Enyhe szabálytalanság még belefér, de a Te esetedben komolyabb kuszaságról lehet szó. Ilyen esetekben az éjszakai sajnos alig ér valamit, de az állandó fogszabi csodákra képes. Miivel még nem múltál el 18, így egy részét a TB is támogatja. Vágj bele, nem kötelező ilyen fogakkal élned.
2009. aug. 26. 13:03
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

jobb ha megcsináltatod, amíg ingyenes, az tény.

nekem pl törött az első 2 fogam :D ebből kifolyólag nemis egyenes. van vámpírfogam, ezenkívül az első alsó 4 fogat leszámítva a többi alja nem egyenes :D ha összezárom a szám, egyáltalán nem illeszkednek szépen egymnásra :D

na ennyit az én fogaimrólm viszont engem ezmiatt sosem ért hátrány.

2009. aug. 26. 13:07
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

szerintem gáz ha rondák egy lány fogai, ahogy az első mondta: sokat ront a szépségen. és valahogy olyan igénytelen hatást is kelt. csináltasd meg! sokkal szebb leszel és magabiztosabb is.

amúgy a fiúk nagyon szeretik a vidám, mosolygós lányokat, de ha még a mosolygást is gáznak érzed a fogaiddal, akkor előfordulhat, hogy zavaró egy fiúnak!

2009. aug. 26. 13:12
 4/11 anonim ***** válasza:
10%

Cejintem is csináltass állandó fogszabályzót. Sokkal cekcibb, mint a kusza fogak:) Tetetsz rá vmi róózsaszín izét, és titta cukis lesz:)

Ma már nagy divat a fogszabályozó! És nem azt kell szégyelni, hanem azt, ha nem vállalod be.

Az én fogaim szépek, egyenesek, fehérek, nem hiányoznak, semmi. De az enyémen meg nagyon vékony a zománcréteg, így nagyon hamar kilyukad. Hiába mosok fogat minden étkezés után.:( De mondjuk szerencsére csak a hátsó fogaimra jellemző:D az elsők nem lukasak:P

Cal te jobban jártál, meg a fogszabi csodákra képes. De az enyém sose lesz már újra ép...

2009. aug. 26. 13:22
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

cejintem...na neee

nekem sajnos öröklődtek a rossz fogak,de most épp azon vagyok hogy csináltatom,mert igy nincs önbizalmam..dokim szerencsére nagyon jól végzi a munkáját,így nem is nagy megrázkódtatás oda járni:)

2009. aug. 26. 13:27
 6/11 A kérdező kommentje:

lesz állandó,csak előbb még az utolsó oldalsó tejfognak ki kell pottyannia.addig meg hordom az éjszakait.

amúgy szoktam mosolyogni,és a barátaim már megszokták,csak fiúk elött... :/

am. az én családomban mindenkinek szép foga van :) én vagyok a kakukktojás,szerencsémre*

2009. aug. 26. 13:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Húgomnak az egyik szemfoga nem tudta kinyomni az alatta lévő tejfogat és rosszul nőtt ki az a foga, alatta meg évekig ott volt a tejfog. 2 éve kapott fogszabályzót és mikor megkapta az orvos akkor húzta ki azt a tejfogat (azt mondta hogy gyakran előfordul az ilyen).

Neki is elég csúnyán álltak a fogai, 1 évig hordta a fogszabályzót utána meg 3-4 hónapig az éjszakait és gyönyörűen állnak most a fogai.

Tudom hogy elég drága a fogszabályozás de amint tudod kezd el hogy minél hamarabb legyen szép a mosolyod.

:)

2009. aug. 26. 16:18
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen ! : )
2009. aug. 27. 18:10
 9/11 anonim ***** válasza:

fogszabályozó 4ever:)

tényleg divat..hidd el

2009. aug. 28. 16:50
 10/11 anonim ***** válasza:
13:22, tegnapelőtt: neked tényleg ilyen primitív a stílusod vagy ez csak poén?
2009. aug. 28. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!