Szerintetek egy barna szem lehet szép színű?
Figyelt kérdés
Én is barna szemű vagyok, de szerintem egy barna szemszínben sincs különlegesség. Mert jó, nem ronda, de annyi van... Kék, zöld szemű embereknek sokszor megcsodálom a szemét, milyen szép színű, különleges. Szerintetek?2012. dec. 30. 23:15
11/16 anonim válasza:
Mit mondjak? Egy szem nem túl előnyös és szépnek nem mondanám. De ha szempárra gondolsz, akkor lehet szép. :)
12/16 anonim válasza:
Nekem kék, de mindig barnát szerettem volna... vhogy mindig azt tartják "szépnek" ... (ahol én lakom... :$) de belenyugodtam :)
13/16 anonim válasza:
Nekem kek, es nem cserelnem el senkivel sem. Szerintem a barna is lehet szep, ha onbizalom tarsul hozza! :-)) (Latod, sokan a kekkel vagy a zolddel sem elegedettek).
14/16 anonim válasza:
:) úgy van. Elégedj meg azzal amid van és becsüld meg!! ;)
15/16 csabailány válasza:
Szerintem a barna tud szép is lenni, nekem váltakozik néha... alapjáraton aranybarna... de van amikor sötétbarna a szemem színe... :D
16/16 anonim válasza:
A barna= a napfényben csillogó a legszebb a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!