Ti mit választanátok? Szőke haj és kék szem v Barna haj és kék szem v Vörös haj és kék szem v Szőke haj és barna szem v Barna haj és barna szem v Vörös haj és barna szem v Szőke haj és zöld szem v Barna haj és zöld szem v Vörös haj és zöld szem
Figyelt kérdés
(a válaszodhoz írj nemet és kort)2012. szept. 24. 23:06
1/17 Dr.Martin válasza:
Magamnak zsír a barna barna, csajomnak mondjuk barna haj, kék szem.
22F
2/17 anonim válasza:
eredetileg barna hajam van és kék szemem,de most egy ideje fekete a hajam,és vörös lennék zöld szemmel :D
4/17 anonim válasza:
Barna haj és kék szem, vagy vörös haj és zöld szem.
5/17 anonim válasza:
Szőke haj mindenképp, a szemnél meg mindegy, mert nekem az összes tetszik. Bár ha így belegondolok, a legtöbb természetes szőke lánynak kék szeme van, olyat sokszor látok, de szerintem nagyon szép együtt a barna szemmel és a zöld szemmel.
Nekem eredetileg barna hajam és barna szemem van. A hajam jelenleg szőke. Magamon tetszik a szőke haj barna szem kombó. Viszont nagyon örülnék a zöld szemeknek is.
6/17 anonim válasza:
Jaj, elnézést: 18/L vagyuk, az utolsó.
8/17 anonim válasza:
Barna haj és zöld szem 19/L (amúgy barna a hajam és a szemem is)
9/17 anonim válasza:
Vörös haj és zöld szem.:)Barna hajam és barna szemem van.14/L
10/17 anonim válasza:
attól fühh h fiún vagy lányon... mert a vörös hajú fiúk nem jönnek be, abból inkább a barna haj és akármilyen szem, meg esetleg a szőkék. viszont lányokon meg mindegyik tetszik, a vörös haj is gyönyörű lehet...14/l :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!