Szépek a szemeim és az arcom? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Nna tehát. a szemeim nagyon-nagyon sötétbarnák, majdnem feketék. az arcom bőre viszonylag világos+ vörös haj (nem festett, és nem az a világosvörös, hanem mély, sötétvörös)és az arcom egy kicsit kerek+ szeplők. de nem az egész fejemen, csak a szem alatt, az orcámon :)) .2012. szept. 13. 16:23
1/10 anonim válasza:
a sötétbarna szem és a vörös haj érdekes összeállítás, viszont biztos nagyon jól áll.:) Bár én nagyon szépnek tartom a vörös hajúakat:)
4/10 anonim válasza:
Kép nélkül nem igazán lehet megmondani, mert az arcformától/orrtól/ sok mindentől függ,hogy szép-e az arcod.
Off:
Amúgy nekem is vörös hajam van és sötétbarna szemem.:]
17/L
7/10 anonim válasza:
Bisztos szep vagy.
De voros haj, zold szem, szeplok, es vilagos bor kombinacional nincs varazslatosabb
8/10 anonim válasza:
Ez kínzás, hogy eredeti vörös szeplős vagy és nem raksz nekünk képet ide!!!
9/10 anonim válasza:
Nagyon szép lehetsz. :)
Egy ismerősömre is ráillik ez a leírás, ő is gyönyörű. Irigy lettem rád a vörös hajad és a szeplőid miatt. :P
10/10 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, de nem szeretnék képet közzétenni, és nem azért mert csak kitaláltam a leírás vagy vmi, hanem más okokból kifolyólag...
ui.: 12éves lány vagyok :)
és köszönöm a kommenteket!! :D
2012. nov. 10. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!